Nyhed

The Black Keys-forsanger annoncerer nyt sideprojekt

Dan Auerbach fortæller detaljer om sit første album med det nye band The Arcs

Dan Auerbach, forsangeren fra NorthSide-aktuelle The Black Keys, har dannet et nyt sideprojekt, The Arcs. De øvrige musikere er Leon Michels (ophavsmanden til pladeselskabet Truth and Soul Records), Richard Swift (bassisten, som turnerer med The Black Keys), Homer Steinweiss (medlem af bandet Menachan Street Band), Nick Movshon (samarbejdsparter med afdøde Amy Winehouse Nick Movshon) og guitarist Kenny Vaughan, på mange sange ledsaget af medlemmerne af et kvindeligt mariachi-band, Mariachi Flor de Toloache.

Debutalbummet med dette samarbejde kommer til at bære titlen "Yours, Dreamily" og vil blive udgivet den 4. sepetember af Nonesuch Records. 

I en pressemeddelelse for udgivelsen beskrives samarbejdet således: "The Arcs skrev og indspilede 13 sange til "Yours, Dreamily", hvor musikerne spillede en stor rolle både i forhold til vokal- og instrumentalproduktionen. Albummet blev indspillet hen over en periode på cirkca to uger under impulsive og uformelle sessioner rundt omkring i USA."

Dan Auerbach udtalte for nylig til Rolling Stone Magazine om albummet: "Det var indspillet hurtigt på halvanden til to uger. Jeg ville bare gerne gøre min ting og være lidt ekstra underlig. Jeg ville bare gerne have, at det hele flød og var sammenhængende. Mange af sangene glider ind over hinanden, ligesom hos Grateful Dead. Dette er basalt alt, hvad jeg elsker ved musik, og som er sat sammen til en plade."

Dan Auerbach og resten af The Black Keys kan opleves på NorthSide søndag aften den 14. juni.

Tracklisten til "Yours, Dreamily" er som følger:

Once We Begin (Intro)

Outta My Mind

Put A Flower In Your Pocket

Pistol Made Of Bones

Everything You Do (You Do For You)

Stay In My Corner

Cold Companion

The Arc

Nature's Child

Velvet Ditch

Chains Of Love

Come & Go

Rosie (Ooh La La)

Searching The Blue

Hør "Stay In My Corner" fra The Archs kommende album her:

ANNONCE