Nyhed

Trailerpark Festival er klar med det fulde program

De sidste tilføjelser til plakaten lyder på hele 17 nye dj's og fire live-acts

Så er Trailerpark Festival i København klar med det endelige program, og der er sandelig mange tilføjelser på spil. En i forvejen spækket plakat får nu selskab af intet mindre end 17 nye dj's samt fire live-acts. 

På dj-fronten er der tale om britiske Jamie Tiller, hollandske Black Pillow, danske Kenton Slash Demon og Djuna Barnes, som utvivlsomt har et mål om at sætte godt gang i dansegulvet på Trailerparks dj-scene. Derudover sætter den særdeles erfarne Dj Noize (billedet) også et show op, hvor han har inviteret et hav af gæster. Andre dj's, som også lægger vejen forbi festivalen, er som følger: Borneland, Ahle, Entree, Morgio é Sorrenti, Emil Lange, Fedty, Simon Dokkedal, Vera, Rita Blue, Kasper Bjørke, Martin Nyman og Christian D'or

Men det er som sagt ikke kun dj's, der er føjet til programmet, men også fire nye live-acts: Okay Funky, King, Soho Rezanejad og Alfakat. Trailerpark Festival spår selv, at Okay Funkys klubshow bliver en af de helt store fester i år, hvor bas- og dansemusikken med fokus på genrer som dancehall og azonto fra Ghana nok skal få ethvert festivalpublikum til at gå amok på dansegulvet. Derudover kan man også opleve Soho Rezanejads nye soloprojekt.

Soho er tidligere medlem af Gold Lip, og så er hun femme fatalen bag samarbejdet mellem Lust For Youth og Kasper Bjørke - men er hun altså for første gang gået solo og planlægger at udgive sin debut-ep i efteråret 2015, som vil byde på et mørk, elektronisk pop-univers. Alfakat, som leverer mørk, catchy pop, er også et navn, man nu kan opleve på dette års Trailerpark Festival. Kvinden bag navnet er Erikka S. Bahnsen, og hendes musik bevæger sig et sted mellem Lykke Li, Barbara Moleko og Oh Land. Endelig er også King at finde på festivalens endelige program - tjek hele programmet ud lige her

Trailerpark Festival 2015 løber af stablen den 30. juli til 1. august, og du kan finde billetter lige her. Tjek også GAFFAs festivalguide til alle danske festivaler ud. 

ANNONCE