Nyhed

UFO springer ud som tegner i ny musikvideo

Kristian UFO Humaidan har fundet tegneblokken frem i musikvideoen til Januar 81

Rapperen og sangeren Kristian UFO Humaidan har fundet tegneblyanten frem på musikvideoen til nummeret "Januar 81", der er andet singleudspil fra hans kommende album. I et tre minutter langt sammenkog af et helt liv danser blyantstregerne fra skolegårde til verdensrummet.

"De første seks år af mit liv brugte jeg mange timer på at tegne. De næste 28 tegnede jeg slet ikke. Men så i februar i år fik jeg den idé selv at tegne musikvideoen til min single, Januar 81, som udkom i mandags. Det virkede oplagt; sådan godt tre minutters tegnefilm kunne vel ordnes på nogle koncentrerede aftener og lidt indsats i frokostpausen fra tid til anden?," forklarer han, men det skulle vise sig at være mere tidskrævende end først beregnet.

"En halv blyant, halvandet viskelæder og 350 stykker A4-papir senere, er jeg nu nået i mål. Stakåndet og med krampe i fingrene må jeg bøje mig i støvet for alle tegnere og animationsfolk: Shit, det er et stor arbejde at få nogle streger til at bevæge sig bare et kort øjeblik. Jeg har arbejdet helt primitivt; tegnet i hånden derhjemme ved spisebordet og efterfølgende scannet det hele ind på computeren. Januar 81 er et kig ud over mit liv – fra begyndelse til nu."

"Ta' godt imod mine pindemænd og skæve perspektiver; det er alt sammen en del af mig," opfordrer han. Du kan se frugten af hans anstrengelser her:

ANNONCE