Nyhed

Video: Josh Homme dukker op til Eagles of Death Metal-koncert

Queens of the Stone Age-forsangeren gik på scenen med sine gamle bandkammerater til en koncert i Paris

Da det californiske rockband Eagles of Death Metal i tirsdags spillede koncert i Paris, fik publikum sig lidt af en overraskelse, da det tidligere medlem og medstifter Josh Homme dukkede op bag trommerne.

Josh Homme var med til at starte bandet sammen med det nuværende medlem Jesse Hughes tilbage i 1998, med udgivelse af debutalbummet "Peace, Love, Death Metal" i 2004 efterfulgt af to yderligere albums. Homme måtte dog indstille sin aktivitet med bandet på grund af sine andre bandaktiviteter, blandt andre Queens of the Stone Age.

Eagles of Death Metal er blandt andet aktuelle på den kommende Tinderbox-debut, hvor de spiller søndag. Da de gæstede NorthSide tilbage i 2012, var det til fire stjerner ifølge GAFFAs anmelder, der konkluderede: "Eagles of Death Metal har simpelthen for meget attitude til at bekymre sig om at spille forkert eller at synge falsk. De bekymrer sig kun om at give fuld hammer. Og det gjorde de."

At Josh Homme kunne finde på at vise sit ansigt i Odense senere på måneden er nok ikke så sandsynligt, men man ved jo aldrig. Se ham gøre sin entré på scenen i Paris i videoerne nedenfor:

ANNONCE