Nyhed

Vind et års forbrug af koncertbilletter

Den store koncertportal har indgået samarbejde med den internationale koncertarrangør

Hjemmesiden Where2Go/koncerter er en del af Aller-koncernen. De har slået kræfterne sammen med Live Nation, der afholder nogle af de største koncerter på dansk jord. De har blusset op for en stor konkurrence, som giver mulighed for at vinde ét års forbrug af koncertbilletter, kvit og frit. Når man deltager i konkurrencen, får man samtidig adgang til et særligt forsalg. 

Hvis du er gået glip af store koncertoplevelser, fordi du ikke var hurtigt nok bag tasterne, kan du nu få adgang til et forsalg, der giver gratis forlommer i køen til koncertbilletter, som ellers bliver revet væk. Det kan du få mulighed for ved at gå ind og deltage i konkurrencen om et års forbrug af koncertbilletter, der bliver udbudt af Live Nation. Hvis du bliver kåret som den heldige vinder, skal du hverken tænke på fingerkramper ved tastaturet eller lavvande i pengekassen. Du kan nemlig vinde muligheden for at komme gratis ind til alle koncerter med en valgfri ledsager fra gang til gang – og samtidig indkassere lidt dadler på popularitetskontoen:

– Det kan være, at din mor kommer med til Elton John, og ugen efter inviterer du din veninde med til Nick Cave, og ugen efter det har du måske din far med til en helt tredje koncert. Du vælger fra gang til gang. Du kan stort set blive det mest populære menneske i helt år, forklarer Mike Skyte, der er kommerciel udvikler for Aller. Præmien har en værdi på den klækkelige sum af 150.000 kroner og giver frit valg på alle hylder.

Du kan danne dig et overblik over kommende koncerter på hjemmesidens koncertkalender, der rummet et udpluk af internationale kunstnere, som lægger vejen forbi de store spillesteder. Hvad enten du er til sønderrivende guitarsmadder eller gåsehudsfremkaldende vokalharmonier, kan dit år blive spækket med koncertoplevelser. Hvis du ikke er så heldig at kåret som vinder, vil du stadig kunne orientere dig i koncertprogrammet og nyde godt af forsalget.

Deltag i konkurrencen her

 

ANNONCE