Nyhed

Alive Festival offentliggør tre nye navne

Og festivalen nærmer sig snart et fuldt program

Sommeren er lige om hjørnet, hvilket betyder, at der skal høres musik og drikkes kolde bajere i det danske sommerland, og Thy er bestemt ikke nogen undtagelse, hvor folkene bag den unge Alive Festival i dag offentligør tre nye navne:  

WhoMadeWho

WhoMadeWho gæstede også Alive i festivalens tidlige år i 2009 og 2011 og vender nu tilbage til Thy. Trioen, der med sin groovy, elektroniske mikstur længe har nydt stor succes på klubscener verden over, har siden sidste besøg på Alive Festival også opnået et større gennembrud i Danmark med albummet Brighter fra 2012 og Dreams fra 2014, og har netop udsendt ep'en Ember.

Lyt til: "The Morning"

Júníus Meyvant

Islandske Júníus Meyvant har over efteråret og vinteren udviklet sig til et af de varmeste navne fra vulkanøen. I Danmark har særligt Formiddagen på P6 Beat taget islændingen til sig og slynget "Color Decay" i heftig rotation, og i USA har den berømte Seattle-station KEXP gjort det samme. På Alive spiller Júníus Meyvants sin indtil videre blot anden koncert på dansk grund.   

Lyt til: "Color Decay"

De Underjordiske

De nordjyske psychrockere i De Underjordiske er sidste navn i denne omgang. De spiller dansksproget rock'n'roll med elementer fra 60'ernes psykedeliske rock og 80'ernes guitarpop. Teksterne kredser om temaer som frigørelse, spiritualitet og kærlighed. Bandet er seneste skum på den bølge af psych-rock, der de seneste år er skyllet ind over landet. Kvintetten har endnu første album til gode, men at dømme efter single-udgivelserne er der masser af kvalitet i vente.   

Lyt til: "Trold"

Festivalen i Thy finder sted i dagene den 13. til den 15. august og det foreløbige program ser således ud:

Ukendt Kunstner, Vinnie Who, WhoMadeWho, Júníus Meyvant, Rangleklods, Mont Oliver, Lord Siva, AV AV AV, The Entrepreneurs, Kentaur, Anya, Taragana Pyjarama, Tomas Barfod (DJ-set), The Attic Sleepers, De Underjordiske, Magnolia Shoals og This Is You.

Læs mere om festivalen og programmet på deres hjemmeside.

Billetter kan købes her.

ANNONCE