Nyhed

Anya drager på efterårsturné

Men indtil da kan hun opleves på en stribe danske festivaler

Soul-spiren Anya tiltrak sig stor opmærksomhed med nummeret "Greet Me", der blev lagt op på YouTube i vinter og efterfølgende har høstet hædrende omtale. Hun har siden spillet en udsolgt debutkoncert på Ideal Bar og skabt kø på forrige weekends Spot Festival. Nu er hun klar med planerne for efterårets turné.

Anya varmede i marts op for Scarlet Pleasure, og i den anledning kvitterede GAFFAs anmelder Jens Dræby med fem stjerner og ordene: "Den opvarmende koncert med Anya fortjener tæt på seks stjerner, fordi her var noget, der minder om perfektion. Det, der skulle til var en underskøn og anerkendt stemme med et lille stænk af karisma og et band, der kan levere den nødvendige understøttende lyd for Anyas storslåede, men forsmåede sange."

Nu drager hun alene ud på de danske landeveje, hvor hun lægger vejen forbi storbyerne København, Aarhus, Odense og Aalborg til efteråret. Du behøver dog ikke vente sommeren ud, for også her kan hun opleves på danske festivaler som Trailerpark, Alive Festival, Wonderfestiwall og Apple Flower Festival.

Onsdag, den 30. september: København, Lille Vega

Torsdag, den 1. oktober: Odense, Posten

Fredag, den 2. oktober: Aarhus, Headquarters (HQ)

Lørdag, den 3. oktober: Aalborg, Musikkens Hus, Foyerscenen

Du kan sikre dig billetter til efterårets koncerter her og indtil da lytte til rullestenen, der startede det hele, her:

ANNONCE