Nyhed

Gåden om den mystiske Pulp-kvinde er løst

Her er den rige kvinde, der ville leve som common people

Et af popverdens største mysterier kan være løst. Den græske avis Athen Voice har afsløret, at Grækenlands finansminister Yanis Varoufakis' kone kan være den rige, græske kunststuderende, som Jarvis Cocker skrev om i sangen "Common People". 

Finansministerens kone, Danae Stratou, studerede ved St. Martin's College of Art and Design i årene fra 1983 til 1988, som var samme år, hvor Jarvis Cocker påbegyndte et filmkursus ved skolen, da han holdt en pause fra bandet.

I 2013 fortalte sangeren til NME, at han traf den græske kvinde, da skolen arrangerede et kursus-bytte, som kaldtes Crossover Fortnight.


I et senere interview mindedes Jarvis Cocker en samtale med samme kvinde, som tydeligt gav udtryk for, at hun ville flytte til Hackney og bo der som helt "almindelige mennesker."

Hvilket var det, som sangeren brugte som baggrund for sangen, men kvindens identitet er aldrig kommet frem.

Danae Stratous mor var kunstner og skulptør, og hun begyndte selv at lave som skulpturer allerede som barn, inden hun påbegyndte uddannelsen ved St. Martins.


Hendes mand, Grækenlands finansminister, er et af venstrepartiet Syrizas nøglemedlemmer. Partiets medlemmer er kendte for deres afslappede påklædning, da de vil repræsentere arbejderne. Måske er Danae Stratou så endelig blevet en del af the common people.

Yanis Varoufakis har udtalt til BBC, at han ikke kendte sin kone, da hun studerede på St. Martin's College, men at hun var den eneste græske kvinde, som studerede på St. Martin's College på det tidspunkt, og "hun er meget fascinerende".

Genopfrisk Pulp-hittet her:


 

ANNONCE