Nyhed

Glen Hansard kommer til Danmark

Den irske sanger gæster dansk jord til efteråret

Irske Glen Hansard giver to koncerter i Danmark til efteråret, mere præcist på Train i Aarhus lørdag den 3. oktober og i Amager Bio i København mandag den 5. oktober. 

Hansard er stifter og forsanger i bandet The Frames, og så er han den ene halvdel af The Swell Season - og med disse to grupper har han sammenlagt udgivet hele 11 studiealbums. Foruden sin musikkarriere har manden også en karriere som skuespiller, hvor han blandt andet har været med i musikfilmen "The Commitments" og haft hovedrollen i "Once". Sidstnævnte vandt han en Oscar for i kategorien "Bedste sang" for nummeret "Falling Slowly".

Sidst, men ikke mindst har Glen Hansard også en solokarriere inden for musikken, hvor han i 2012 solodebuterede med albummet "Rhythm and Repose", som GAFFAs anmelder smed fire stjerner efter. I marts i år udgav den talentfulde irske musiker ep'en "It Was Triumph We One Proposed... Songs of Jason Molina", og nu kommer han forbi Danmark til efteråret i forbindelse med udgivelsen af et nyt album, der skulle komme på gaden til september. 


Forsalget starter den 22. maj kl. 10:00, og du kan købe billetter til koncerten på Train lige her og koncerten i Amager Bio lige her

ANNONCE