Nyhed

Guide: Distortion - her er de absolutte højdepunkter

Føler du dig overvældet af Distortions bugnende udvalg af fester? GAFFA hjælper dig med at finde vej igennem mylderet.

Er du faret vild i Distortions tusind-armede festmonster af valgmuligheder? Det skal du også! - det er det, der er pointen. Og de bedste øjeblikke kan sagtens opstå i en flydesofa (eller i toppen af en lygtepæl) klokken 15 om eftermiddagen på Vesterbro eller Nørrebro, når solen lige står helt rigtigt, og alt peaker i sæbebobler, konfetti og lykke.

Men hjælp, du vil gerne bare have LIDT overblik! Hvilke fester er UNMISSABLE? Det kommer her! (Og ja, det ville være smart, hvis du kunne klone dig selv med det samme, for der er altså vældigt vigtige, festlige ting, der foregår liiidt oveni hinanden. Decisions decisions!)


Vild kickstart

Din Distortion kan peake allerede onsdag, hvor technolegenden Jeff Mills spiller på Culture Box. Flot start, men ikke nok med det: Han suppleres af fremragende CTRLS og Northern Structures på mainfloor. En mørk aften med meget høj kvalitet. Hollandske Philogresz, tyske Joel Alter og danske Ena Cosovic tager sig af festen på Red Box.

Hvad: Distortion Club med Jeff Mills, CTRLS og Northern Structures
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K.
Hvornår: Onsdag 3. juni fra kl. 23
Hvordan: https://www.facebook.com/events/819895878097970/


Tunnelfest
Ja, okay, og vi bliver på onsdag, for den her har også potentiale til at blive en af de bedste fester under Distortion overhovedet: Fest i Tunnelen under Sølvgade, med et flot hold bag pulten: MHM One, Martinez, Terje Bakke, Jesper Mygind, Carsten Jensen og Andreas Mandrup. Til alle, der savner Kill Your Telly-festerne: Go, go, go.

Hvad: Kill Your Trouble
Hvor: Sølvgade Tunnel
Hvornår: Onsdag fra kl. 23
Hvordan: https://www.facebook.com/events/926415610714073/


4-minutters-ravet på Langebro er tilbage
En ting, man også SKAL opleve under Distortion, er det legendariske 4 Minute Rave på Langebro. Sidst det skete var i 2010, og det er blevet et ikonisk billede på sjælen i festivalen, hvor hele byen lægger sig ned for at gøre plads til det glade, tusindarmede festmonster. Kun i Danmark, kan man stå og tænke, mens Langebro hejses og folk raver igennem på asfalten i fire minutter. Det bliver aldrig Det Første To Minutters Rave på Langebro igen, men altså: Stadig et absolut peak, og et godt kig ind i sjælen på hele fænomenet. Og bagefter er der fest hele natten UNDER broen.

Hvad: Four Minute Rave II
Hvor: På og under Langebro
Hvornår: Onsdag 3. juni kl. 23
Hvordan: http://heyevent.com/event/uzleurb4l4lzaa/4-minute-rave-ii-distortion-2015 Distortion Ø


Torsdags-højdepunkt
Efter fredagsfestlighederne på gaderne på Vesterbro, bør man ABSOLUT tage på Jazzhouse og høre Blanck Mass spille til Distortion Club. Hør lige her, hvor godt det er:
Blanck Mass er Benjamin John Power  fra Fuck Buttons' soloprojekt, og det er hans første danske koncert.

Hvad: Distortion Club - Blanck Mass
Hvor: Jazzhouse, Niels Hemmingsensgade 10, Kbh. K.
Hvornår: Torsdag kl. 22 (døre åbner 21)
Hvordan: Facebooklink

Drum'n'bass på seks decks
Festen fredag nat i Pumpehuset bliver vild: Her er der heftig drum'n'bass fra Calyx & Teebee og hollandske Black Sun Empire, suppleret af en dansk håndfuld bas-superhelte: Bobby 6 Killa, dj Breakfast, Skankiller, Tim Driver og RA:SKL. Calyx & Teebee optræder live på seks decks, så dét alene er hele billetprisen værd.

Hvad: Distortion Club: Calyx & Teebee plus Black Sun Empire
Hvor: Pumpehuset, Studiestræde 52, Kbh. V
Hvornår: Fredag 5. juni klokken 22
Hvordan: https://www.facebook.com/events/825362587553996/


Distortion Ø!!!
Fredags- og lørdagsfesten Distortion Ø (godt navn, altså – simpelt og indlysende) kunne kræve en hel anbefalingsguide i sig selv, eftersom begge fester har festivalstørrelse med 8 scener og vildt mange optrædende – men jeg vil tillade mig bare at anbefale den som et højdepunkt i sig selv og give dig et par hurtige pejlemærker og en idé om spændvidden alene lørdag:

Tjek Membrane Tent lørdag kl. 22, hvor Wooden Wisdom (Elijah Wood og Zach Cowie) og dj Fitz spiller et tretimers sæt, efterfulgt af Omar Souleyman kl. 01 og Soul Clap kl. 02.30. Jeg håber, der er god plads i det telt. De superseje lystryllere Hackstage har dekoreret, så det bliver også en fest for øjnene.

Uha, og tjek også Teknotunnelen, hvor Tripnosis spiller live kl. 23.30 efterfulgt af Thomas Breakfast. For ikke at glemme, absolut ikke at glemme, Siriusmodeselektor, der spiller live på Red Bull Music Academy-scenen klokken 02. God fornøjelse med kloningen.

Hvad: Distortion Ø
Hvor: Refshaleøen
Hvornår: Fredag fra 16 til 02 og lørdag fra 18 til 06
Hvordan: https://www.facebook.com/events/972087692809243/

ANNONCE