Nyhed

Guide: Her er ugens bedste sange

Mens vi gemmer os for vejret, dykker vi ned i ugens bedste sange

Det stormer og blæser, regnen slår ned, og af og til må man endda søge ly for ikke at få hagl i skallen. Vi krydser fingre og tæer for, at juni giver os et bedre dansk sommervejr, end hvad maj præsterer i denne weekend.

Mens vi forsøger at holde varmen, kan vi jo passende dykke ned i ugens bedste sange. Hør dem her forneden i WiMP eller Spotify.

Engelske Ash er tilbage efter en flirt med single-formattet. Deres senste album "Kablammo!" blev velmodtaget i GAFFA, hvor det modtog fem stjerner under overskriften: "Engelsk trio rejser sig fra asken." På tracket "Evel Knievel" er der godt med knas og guitarlir til at bevise, at den engelske trio atter har fundet gnisten.

Inden sommersæsonen skydes i gang med festivaler over hele landet, er Pede B klar med nummeret "Min Liga" i et remix, der er lavet i samarbejde med L.O.C. og Ankerstjerne.

"Top Til Tå" er det tredje udspil fra Dean Thompson, der i samme ombæring også udgiver en selvbetitlet ep, der er gjort tilgængelig på diverse streamingtjenester og via iTunes. Om sangen, der ved første lyt lyder som en almindelig festsang, udtaler Dean Thompson, at der er tale om en sang med et budskab. "Der er et on-going spil mellem kvinder og mænd i byen, men nogle bliver skuffede over, at de bare betragtes som en kort affære," siger han og tilføjer: "De mennesker opfordrer jeg til at sende nogle signaler om selvrespekt i stedet for at være udfordrende."

Hør dem og mange flere lige her:ANNONCE