Nyhed

Hør Gregersens debutalbum – lige nu

Det seneste mandlige skud på den hjemlige popstamme har gjort sin første udgivelse tilgængelig på internettet

De seneste måneder er der fra GAFFAs side blevet skrevet en del om Gregersen, der af redaktionen er spået til at blive stor i 2015. Gregersen, med det popklingende fornavn Christoffer, har således brugt foråret på at varme publikum op til Marie Keys koncerter, mens han tidligere også har varmet op for blandt andet Thomas Helmig - alt dette uden at have udgivet et egentligt album. Det laver han om på nu.

Gregersen kunne i går afsløre på sin Facebook-side, at hans debutalbum 'Lige"Her" er tilgængeligt online på alle streamingtjenester, ligesom det også kan købes digitalt på iTunes. Udgivelsen er produceret af Andreas "Maskinen" Sommer, som er kendt for at være producer for blandt andet Marie Key. "Albummet er indspillet over et år, og undervejs er jeg blevet mere sikker på, hvilken lyd jeg gerne vil have. Jeg er ret vild med den soulede vibe. Det har været vigtigt for mig at have mig selv med hele vejen og ikke ride med på en eller anden bølge", siger Gregersen, der altså har arbejdet hårdt ved siden af sine koncerter det seneste år.

Rent musikalsk befinder vi os ifølge Gregersen selv i et "soulpop"univers, mens der også er elementer af r&b at finde i musikken. Derudover henleder musikken også tankerne på en nutidig udgave af Thomas Helmig, ligesom også Burhan G virker ligesindet med Gregersen rent genre- og tekstmæssigt. Med "Lige Her" gør Gregersen sig også klar til at drage på efterårsturné med en udgivelse i bagagen, i hvad der bliver hans første koncerter i eget navn. Han spiller også på Ideal Bar i København den 29. maj. Har du billet eller planer om at tage til den koncert, kan du varme op med "Vender Altid Tilbage" her:

ANNONCE