Nyhed

Se Taylor Swifts nye video – med masser af gæstestjerner

Oplev Kendrick Lamar, Ellie Goulding, Selena Gomez og mange flere i den actionfyldte video til Bad Blood

Taylor Swift har netop offentliggjort sin nye musikvideo til sangen "Bad Blood". Videoen byder på en lang række gæstestjerner, blandt andre Selena Gomez, Kendrick Lamar, Ellie Goulding, Paramore-sangerinden Hayley Williams, skuespillerne Jessica Alba og Lena Dunham og modellerne Karli Kloss, Cara Delevingne og Cindy Crawford. Se videoen nedenfor.

Videoen viser Taylor Swift i både kampsportsscener og kickboxing mod henholdsvis Selena Gomez og Karli Kloss, inden vi ser Swift som leder af en pigebande, og Kendrick Lamar rapper to nye vers i sangen. Videoen er instrueret af Joseph Khan, der blandt andet har lavet musikvideoer for Eminem og Britney Spears og fået en Grammy for videoen til Eminems "Without Me" fra 2002.

Taylor Swift har tidligere fortalt Rolling Stone, at hun har skrevet om en berømt sangerinde i nummeret "Bad Blood", men navnet på denne person vil hun ikke røbe. 


"I årevis var jeg aldrig sikker på, om denne sanger og jeg var venner eller ej," udtalte Swift og tilføjede: "Hun ville komme op til mig ved flere award-shows og sige noget, hvorefter hun gik igen, og jeg tænkte: 'er vi venner, eller har hun bare lige givet mig den værste fornærmelse i hele mit liv?'"

Swift udtalte også, at hendes mystiske fjende gjorde noget forfærdeligt. "Det handlede ikke engang om en fyr. Det har noget at gøre med mit arbejde. Dybest set forsøgte hun at sabotere hele min arena-tour. Hun forsøgte at hyre en masse mennesker, som ellers arbejdede for mig, og jeg tænkte bare: 'Åh, vi er regulære fjender'".

Ud fra den udtalelse gættede flere internetbrugere på, at det var Katy Perry, som Taylor Swift hentydede til. De to popstjerner har begge datet John Mayer, og sidste år mistede Taylor Swift en af sine dansere til Katy Perry midt under Swifts tredje verdensturné "The Red Tour". Da "Bad Blood"-sangen udkom, tweetede Katy Perry efterfølgende: "Vær opmærksom på Regina George i fåreklæder". Regina George er navnet på den ondeste af pigerne i filmen "Mean Girls" fra 2004. 


Videoens medvirkende er som følger – ifølge Swift har hver medvirkende selv valgt deres rolle og dennes navn:

Taylor Swift som Catastrophe
Selena Gomez som Arsyn
Karlie Kloss som Knockout
Kendrick Lamar som Welvin Da Great
Martha Hunt som HomeSlice
Jessica Alba som Domino
Serayah som Dilemma
Lena Dunham som Lucky Fiori
Hailee Steinfeld som The Trinity
Ellie Goulding som Destructa X
GiGi Hadid som Slay-Z
Hayley Williams som The Crimson Curse
Zendaya som Cut-Throat
Lily Aldridge som Frostbyte
Ellen Pompeo som Luna
Mariska Hargitay som Justice
Cara Delevingne som Mother Chucker
Cindy Crawford som Headmistress 


ANNONCE