Nyhed

Alive Festival offentliggør de første seks navne

Ukendt Kunstner og Lord Siva er blandt det foreløbige lineup

Alive Festival kan nu løfte sløret for de første seks navne til sommerens festival, der løber af stablen den 13.-15. august i Thisted. De dugfriske navne er Ukendt KunstnerLord Siva, AV AV AV, The Attic Sleepers, The Entrepreneurs og Magnolia Shoals.

Bag navnet Ukendt Kunstner står Hans Philip, der sammen med produceren Jens Ole brød igennem med albummet og titelnummeret "Neonlys" i 2013. Med danske ordspil og en urban storbystemning er de således klar til at indtage sin plads i den jyske vildnatur til sommer. 


Lord Siva løber igennem den samme dansksprogede åre og har med to ep-udgivelser i ryggen indtaget landet med sit r&b-inspirerede hiphop. Hør nummeret "Natten" her:

AV AV AV består af producerne ELOQ, UNKWON og DJ Er Du Dum Eller Hvad, der slår deres folder i elektroniske universer.  Du kan høre nummeret "Baileys" her:

The Attic Sleepers har med deres afdæmpede popmelodier været i flittig rotation på P6 Beat. De udsendte deres debut-ep "Lanquin" i januar, hvorfra nummeret "Airport" kommer:



Vanen tro præsenterer Alive en række aktuelle navne fra det lokale musikmiljø. I år er valget i første omgang faldet på The Entrepreneurs og Magnolia Shoals, der begge er ved at dukke op af undergrunden. The Entrepreneurs har netop udsendt førstesinglen "Brutal Summer" fra deres kommende debut-ep og er blevet offentliggjort til både Roskilde og Spot Festival. Magnolia Shoals udgav i februar debutalbummet "Tenants", der behersker både stemningsfuld og mørk melankoli. Hør "Brutal Summer" og "Looking For Love In A Mengele":


Billetsalget er allerede skudt igang, og du kan købe billetter via Billetlugen her

ANNONCE