Nyhed

Copenhell offentliggør fire nye navne

Gengangerne Ghost og Suicidal Tendencies er blandt de nye bands

Den danske metalfestival Copenhell føjer endnu fire navne til årets program. Det er svenske Ghost, Suicidal Tendencies, Upon A Burning Body og Code Orange.

Ghost blev dannet for syv år siden i den svenske by Linköping. To år efter udgav de debutalbummet "Opus Eponymous", der blev nomineret til en svensk Grammis for bedste hardrock-udgivelse. I 2013 udgav de albummet "Infestissumam", der høstede fem stjerner fra GAFFAs anmelder, Keld Rud. Orkestret er berygtet for deres okkulte dommedagsritualer, og samme år som deres andet studiealbum udkom, gæstede de Copenhell for første gang. Koncerten blev af GAFFAs anmelder Hansen beskrevet med ordene: "Man bliver suget lige ind i deres univers af old-school satanisme og drama. Nogle vil måske kalde det et par billige tricks, men det et meget stærkt udtryk, og det virker."


Det garvede crossover-thrash-orkester, Suicidal Tendencies har et bagkatalog, der tæller hele 12 studiealbums. Den originale frontmand Mike Kuir står stadig i spidsen for det ikoniske band, der kombinerer thrash metal og hardcore punk. De gav koncert på Copenhell i 2010 og GAFFAs anmelder, Christian Bækholm kvitterede begejstret med fem stjerner.

Det amerikanske heavy metal-band Upon A Burning Body har ti år og fire studiealbums i bagagen. De velklædte mafioso-musikere vil levere pulveriserende deathcore-indslag i form af riffs og brøl. 

Code Orange udgav debutalbummet "Love Is Love/Return To Dust" i 2012, og opfølgeren "I Am King" i 2014. De spiller aggressiv hardcore-punk med ungdommelig vildskab. 



Copenhell løber af stablen på Refshaleøren den 18.-20. juni og har allerede offentliggjort navne som Slipknot, Primus og Gojira. Du kan se hele programmet her, og sikre dig billetter til sommerens metalfest ved at klikke her

 

ANNONCE