Nyhed

David Gilmour arbejder på nyt soloalbum

Albummet forventes at blive udgivet til efteråret

Pink Floyd-frontmanden David Gilmour arbejder for tiden på et nyt soloalbum, hans første soloalbum i ni år. Derudover har han meldt ud, at han til efteråret vil spille en række koncerter i Europa, hvorfor der spekuleres i, at albummet vil blive udgivet til efteråret i forbindelse med koncerterne.

Om hvor langt han var med sit album fortalte Gilmour til Rolling Stone sidste år:

"Det er rigtig godt på vej (...) Der er stadig nogle skitser, der endnu ikke er færdige, og nogle af dem vil blive påbegyndt igen. Der er stadig nogle måneders arbejde i det endnu. Jeg håber på at få det ud til næste år. Derefter håber jeg på at tage på en gammelmands-turné, ikke en turné med 200 koncerter."

Albummet har endnu ikke et navn, men det vil følge op på Gilmours soloprojekt fra 2006 "On An Island" og Pink Floyds afskedsalbum "The Endless River" fra sidste år. "The Endless River" var i øvrigt lidt af en skuffelse ifølge GAFFA's egen anmelder Torben Holleufer

David Gilmour påbegynder sin udsolgte turné den 12. september i år. Turnéen består af 10 koncerter, hvor de sidste fem vil blive spillet på Royal Albert Hall i London.

 

ANNONCE