Nyhed

De Høje Hæle, Skammens Vogn og Tidlige Armbånd til Vega

De tre farverige bands giver koncert i Lille Vega

På én aften får du muligheden for at stifte bekendtskab med tre af de mere farverige og ustyrlige grupper inden for den danske musikverden, når De Høje Hæle, Skammens Vogn og Tidlige Armbånd giver koncert 9. april i Lille Vega i København. Det eneste, som de har til fælles er deres brug af de danske tekster, men de er musikalsk langt fra hinanden.

De Høje Hæle er et engerisk liveband med ikke kun dansk, men også international erfaring, da de har tuneret i ind- og udland med deres miks af 70'er-inspireret punk og dansktop-musik.

Det andet band, Skammens Vogn, står bag hittet "Kender du Det?", som stammer fra albummet "Asfalt". De har spillet på blandt andet Roskilde Festival og Alive Fesival, som foregår i Thisted i Thy, hvor bandet begge steder spillede op til dans og fest under showmanshippet fra deres karakteristiske formand Nikloaj Zeuthen, der i øvrigt også er forfatter.


Tidlige Armbånd er blevet kaldt opfindere af deres egen genre, som i dette tilfælde er et bredt spektrum af mange musiklalske genrer. Deres slåskamp med populærmusikken har både forført og til tider også skabt kontroverser til deres koncerter i Danmark. Gruppen præsenterer i koncerten blandt andet materiale fra deres nyeste plade, "Flydende Elskende", som indeholder genfortolkninger af deres gamle numre samt helt nyt materiale.

Se en musikvideo til Skammens Vogn med "Kender Du Det?":


ANNONCE