Nyhed

Fotoreportage: GAFFA indtager by:Larm

Den norske branchefestival er i fuld gang, og vi er med

Så er det atter blevet den tid på året, hvor alverdens (især) nordiske kunstnere indtager Norges smukke hovedstad til branchefestivalen by:Larm 2015.

Området omkring Youngstorget er i disse dage et decideret mekka for musikelskere. Her holder by:Larm som vanligt til, og der er et bredt udvalg at finde på programmet. Fra Danmark er navne som Den Sorte Skole, Karl William, Julias Moon, S!vas, AV AV AV, Ukendt Kunstner, Alo Wala, Sekuoia, Yung med flere blandt andet repræsenteret.

Derudover er der rigeligt med skandinaviske og udenlandske indslag, hvor det bare er at gå på opdagelse blandt kunstnere som Jonas Alaska (NO), East India Youth (UK), Kleerup (SE), The Amazing (SE) og Karin Park (SE) blot for at nævne nogle få.

Det er i øvrigt også i aften, at vinderen af den prestigefyldte pris, Phonofile Nordic Music Prize, bliver offentliggjort. Her repræsenterer danske Iceage, Selvhenter og Danmark sammen med navne som Lykke Li (SE), Neneh Cherry (NO) og Todd Terje (NO) med flere, der dyster om 30.000 norske kroner. 

GAFFA er naturligvis til stedet med dugfriske reportager fra pladsen fra i morgen, hvor festivalen for alvor er sat i værk. 

Se stemningsbilleder fra onsdagens indledende koncerter lige her.

ANNONCE