Nyhed

Hør nyt nummer med James Murphy

Hovedmanden i hedengangne LCD Soundsystem har lavet musik til filmen While We're Young

James Murphy, hovedmand i hedengangne LCD Soundsystem, har offentliggjort et nyt instrumentalnummer, den stemningsfulde "We Used to Dance" fra soundtracket til filmen "While We're Young".

I "While We're Young" spiller Ben Stiller og Naomi Watts hovedrollerne som et par i fyrrene, der er bosat i New York. De har igennem en længere periode forsøgt at blive forældre, men heldet vender, da de møder et yngre par, som bliver spillet af Adam Driver og Amanda Seyfried. De er den komplette modsætning til det ældre par, fordi de ikke sidder fast i tilværelsen, men i stedet lever efter hippie-filosofien og går til livet med krum hals og lever i nuet.

Filmen har også Beastie Boys' Adam "Ad-Rock" Horovitz på rollelisten, og han forfølger igennem filmen det yngre og bekymringsfrie par. "While We're Yong" er James Murphys andet samarbejde med Noel Baumbach efter den kritikerroste og fir-dobbelt nominerede Independent Spirit Awards-film "Greenberg" fra år 2010, som ligeledes havde Ben Stiller i hovedrollen.

Soundtracket til filmen har en lang række store kunstnere med, som for eksempel A Tribe Called Quest, Paul McCartney, David Bowie og Haim samt flere andre numre fra James Murphy og vil være tilgængeligt på cd og i digital udgave den 24. marts, mens en vinylversion udkommer den 19. maj. "While We're Young" har dansk premiere 28. maj.

Hør nummeret her

 

 

 

ANNONCE