Nyhed

Lyt: 11 essentielle sange i marts

Månedens varmeste sange, du bare SKAL høre

Vi er i gang med en ny måned, og traditionen tro bringer vi her en guide med månedens 11 varmeste numre, du SKAL høre. Se musikvideoerne nedenfor og hør sangene nederst på Spotify eller WiMP. 

Rihanna – FourFiveSeconds (feat. Kanye West og Paul McCartney)

Paul McCartney og Kanye West forsætter samarbejdet på den nye single fra Rihanna på den ørehængende og nysselige FourFiveSeconds. Rihanna og Kanye (der her synger uden overdrevet brug af auto-tune) tager efter planen på en stor fælles turné i år.

De Eneste To – Drenge Vil Ikke Være Til Grin

Peter Sommer og Simon Kvamm har som De Eneste To tidligere undersat sange af Oasis og Enya, og til deres igangværende danmarksturne har de forvandlet Cindy Laupers monsterhit Girls Just Wanna Have Fun til Drenge Vil Ikke Være Til Grin og dermed tilføjet endnu en publikumsfavorit til kataloget. En akustisk version findes på P3's hjemmeside.

Hør sangen her 

Giorgio Moroder – Right Here, Right Now (Feat. Kylie Minogue)

Efter en central placering i spotlightet på Daft Punks seneste album har producergeniet Giorgio Moroder fået blod på tanden til endnu en tur i managen. På sit kommende album 74 Is The New 24 har han blandt andet fået vokalmæssigt besøg af Sia, Britney Spears, Charli XCX samt Kylie Minogue på førstesinglen Right Here, Right Now.

Mew – Satellites

Første single fra det længeventede sjette album fra Mew er den voluminøse og omskiftelige Satellites, der også åbner albummet + -. Albummet er produceret af Michael Beinhorn og er bandets første i 10 år med Johan Wohlert tilbage på bas-tjansen.

Pops Staples – Somebody Was Watching

15 år efter at gospel og soulpatriarken Pops Staples fra legendariske The Staple Singers gik bort, står et nyt album klar til at blive udsendt posthumt. Optagelserne til Don't Lose This fandt sted i 1999, men er først nu blevet færdiggjort af datteren Mavis Staples og Wilco-frontmanden Jeff Tweedy.

Ulige Numre – Halvnøgen

Carl Emil Petersen og resten af Ulige Numre er nu klar med førstesinglen fra deres kommende andet album Grand Prix. Albummet følger op på Nu Til Dags, der blev kåret som årets danske album i 2013 af skribentstaben på nærværende magasin.

Hør sangen her 

Mark Lanegan – Dry Iced (Tomas Barfod Remix)

Som et appendiks til sidste års Phantom Radio-album har mørkemanden Mark Lanegan netop sendt remixalbummet A Thousand Miles Of Midnight på gaden. Albummet byder på remixes af navne som Moby, Greg Dulli, Earth og danske Tomas Barfod fra blandt andet WhoMadeWho, som Lanegan tidligere har fortolket.

Hør sangen her 

Laura Marling – False Hope

Hun er kun lige fyldt 25, men den britiske folk-sangerinde Laura Marling er allerede på trapperne med sit femte album, Short Movie. Albummet har allerede kastet det fine titelnummer af sig, og anden singlen er den PH Harvey-klingende False Hope, der giver masser af håb for endnu et skarp album fra den talentfulde sangerinde.

Scott Weiland And The Wildabouts – Modzilla

Når den 47-årige amerikaner Scott Weiland ikke har travlt med verbale slagsmål med sine tidligere bands Stone Temple Pilots og Velvet Revolver samt misbrugsproblemer, så er han stadig en sejlivet rocksanger. Dette beviser han på singlen Modzilla fra sit kommende album Blaster, der er indspillet med backingbandet The Wildabouts.

Sea Change – Squares

Den norske sangerinde Ellen A.W. Sunde har under navnet Sea Change fået generet en god hype for sit miks af akustiske instrumenter og elektroniske programmeringer på en række singler, hvoraf Squares er den seneste. Det just udsendte debutalbum Breakage bliver fulgt op af en mindre tur rundt her i landet i midten af marts.

Cat's Eyes – The Duke Of Burgundy

Titelmelodien til den nye britiske film The Duke Of Burgundy med Sidse Babett Knudsen i hovedrollen er, ligesom resten af soundtracket, signeret duoen Cat's Eyes. Duoen består af The Horrors-frontmand Faris Badwan og sopransangerinden Rachel Zeffira, og sammen har de fremtryllet et sfærisk 60'er-pop.

ANNONCE