Nyhed

New Note Festival offentliggør fuldt program

Vinnie Who, The White Album og Asbjørn er blandt årets optrædende

I sidste måned kunne GAFFA fortælle, at blandt andet Choir of Young Believers, Coco Moon og Paper Tigers optræder på årets New Notes Festival i Hillerød. Nu er det fulde program blevet offentliggjort, og blandt hovednavnene er nu også Vinnie Who, The White Album og Asbjørn at finde.

Vinnie Who har lagt diskoskoene på hylden og indtager New Note Festival med det 60'er/70'er-inspirerede album "Harmony", hvoraf singlerne "Seven" og "Only Dreaming" allerede er blevet spillet flittigt på de danske radiostationer.

Den danske Folk-trio, The White Album, består af Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø. Gruppen brillerer med sine stramme vokalharmonier og kompositioner, der er inspireret af store navne som The Beatles og Simon & Garfunkel, men også nyere artister som Bon Iver.


Asbjørn, der også gæstede festivalen i 2013, har lige udgivet sit andet album "Pseudo Visions", som har fået fine anmeldelser. I GAFFA modtog det fire stjerner af musikanmelder Nanna Jenner Jensen under overskriften: "Personlig og kompleks electro-pop sætter lytteren på prøve."

I år fejrer New Note Festival, som er baseret på frivillig arbejdskraft, 10 års jubilæum. Festivalen er et non profit-foretagende, og deres mål er at fremme bæredygtigheden og det musikalske væksgrundlag i nærområdet. Billetter er i salg og kan skaffes via GAFFA Live


Lyt til singler af Vinnie Who, The White Album og Asbjørn her:

Vinnie Who "Seven":


The White Album "Another":

Asbjørn "Brotherhood":

ANNONCE