Nyhed

Nye navne til Trailerpark Festival

Cancer og Roosevelt er blandt de nye tilføjelser

Trailerpark Festival har skrevet otte nye navne på plakaten, der favner over alt fra hårdtslående punk og energisk svensksproget rap, over dansevenlig house og til storladen pop-noir. Festivalen løber af stablen den 30. juli til lørdag den 1. august. 

Det første navn fra dagens dugfriske offentliggørelse er Roosevelt. Marius Lauber, der er hjernen bag projektet, tiltrak sig stor opmærksom i slutningen af 2012 med ugivelsen af debutsinglen "Sea", der florerede på forskellige blogs. Året efter udgav han debut-ep'en "Elliot", der blev mødt af roser i udenlandske medier, såsom The Guardian, der beskrev ep'en med ordene: "Den rummer uklarheden fra shoegaze, men det himmelske hjerteslag fra disco og house". Roosevelt har varslet et kommende album, men her kan du høre titelsinglen "Elliot" fra hans seneste ep:


Cancer består af de danske sangere/sangskrivere Kristian Finne Kristensen og Nikolaj Manuel Vonsild, der dannede duoen Cancer i 2013. Cancer spillede en af deres første koncerter på Trailerpark Festival, hvor mange mødte duoens eksperimenterede og karakteristiske lyd for første gang. Duoen har siden indtaget scenen på de store danske festivaler og udgav i efteråret 2014 deres debutalbum "Ragazzi". Albummet fik følgende ord med på vejen af GAFFAs anmelder, Rune Schlosser: "Ragazzi er tydeligvis skabt med stor spilleglæde, og det er en ulmende, eksperimenterende og positiv affære, der bestemt lover godt for en konstellation af de allermest interessante i Danmark."

Thomas Barfod har været en del af både Filur, WhoMadeWho og Jatoma, men står nu på egne ben som solokunstner. I sine tidlige år hentede Barfod inspiration fra Goldie, Massive Attack og Portishead, før han udvidede sin horisont til Goa-trance, techno, house og disco – en inspiration, han benytter i sit musikalske lydbillede. Hans debutalbum som solist bar titlen "Salton Sea" og blev udgivet i 2012. 

Den Stockholm-baserede rapper Silvana Imam er Sveriges svar på MØ, når det kommer til hendes sceneoptrædener. Hendes debutalbum "Requiem" blev udgivet i 2013 og fik en god modtagelse i sit hjemland. Den blev senere fulgt op af ep'en "Når du ser mig - Se dig" i 2014 og giver en forsmag på, hvad man kan forvente af hendes andet album. 



Den danske duo Darkness Falls består af Josephine Philip og Ina Lindgreen og blev dannet tilbage i 2009. I 2011 blev deres debutalbum "Alive In Us" udgivet, hvorefter de turnerede Europa tynd. Der næste album "Dance And Cry" forventes at udkomme i denne måned. Musikalsk bevæger det sig fra det intime akustiske rum i lejligheden, igennem biografens mørke med film noir og David Lynch på lærredet, ind i kælderklubben med distortede guitarer, på værtshus med støvede trommer, gennem kirken med sfæriske kor, og ind på dansegulvet på klubben med pulserende beats og synths.

Lower er en punkkvartet fra Mayhem-scenen i København. De har efter flere ep-udgivelser på pladeselskabet Escho udgivet deres debutalbum "Seek Warmer Climes" i 2014 på velanskrevne, amerikanske Matador Records, et album, der høstede fem stjerner fra GAFFAs anmelder Rune Schlosser

Saint Cava er en duo bestående af producer Andreas Vasegaard og sanger Erika Casier. Duoen spiller eksperimentel r&b, med Vasegaards bløde rytmer og Casiers silkebløde vokal og kan kaldes Danmarks melankolske svar på AlunaGeorge. Deres debutsingle "Forget" blev udgivet i begyndelsen af 2015, og du kan høre den her:



For fire år siden sad de to venner Mathias Barfoed og Matias Knigge Laursen i et loftsrum i den lille guatemalanske landsby Lanquin og skrev folkesange. De besluttede at danne indie-bandet The Attic Sleepers, og de opkaldte deres debut-ep efter landsbyen "Lanquin". Deres første single "Airport" blev udgivet i starten af året, og du kan se videoen til singlen her:

Trailerpark løber over tre dage og byder på mere end 40 koncerter, et festivalområde spækket med kunstværker fra danske og internationale samtidskunstnere, en dj-scene, dedikeret til Københavns bedste dj's samt en intim festivalsstemning midt i København. Der er få early bird-billetter tilbage, som giver adgang til alle tre dage. Du kan finde dem her


ANNONCE