Nyhed

Sónar vender tilbage til København i 2016

Efter stor succes og positive reaktioner på den første festival i København vender Sónar tilbage til DR's Koncerthus næste år

Sónar Copenhagen vender tilbage til Danmark og DR's Koncerthus igen 19.-20. februar næste år oven på en velbesøgt og rost debut for to uger siden. I 2016 vil elektronikafestivalen finde sted på tre forskellige scener i DR's Koncerthus med en kapacitet på 2600 gæster og flere end 30 optrædende artister over de to dage.

DR's Koncerthus er over de senere år kommet til at være et meget aktivt sted for nationale og interantionale artister og bliver også set som et fyrtårn for den samlede arkitektur for hovedstaden. Koncerthuset er tegnet af den verdensberømte franske arkitekt Jean Nouvel, og det sætter København på samme niveau som mange andre storbyer i verden, hvor festivalens gæster får moderne akustiske og visuelle rammer at opleve musikken med.

Blandt de artister, som optrådte på dette års festival kan nævnes Metronomy, Trentemøller, Jon Hopkins, Faktory Floor og Ame. 

Se GAFFAs omfattende dækning af Sónar Copenhagen 2015 her.

Et meget begrænset antal "Early Bird"-todagsbilletter til den anden udgave af festen bliver sat til salg til 490 kroner indtil tirsdag den 31. marts 2015, og ellers stiger billetprisen til 700 kroner.

Køb billetter på Billetlugen

 

 

ANNONCE