Nyhed

Vil du optræde på årets Uhørt Festival?

Nu er det åbent for ansøgninger til Uhørt Festival, der stiller skarpt på nye musiknavne

Hvis du har lyst til at spille på vækstlagsfestivalen Uhørt den 7.-8. august, er der nu åbent for ansøgninger, der skal være festivalen i hænde inden torsdag den 2. april kl. 12. Alle interesserede opfordres til søge - uanset genre og geografisk placering. Det gælder både bands og solister eller mere etablerede musikere i nye konstellationer. Ifølge en pressemeddelelse er stor erfaring ikke en forudsætning, for Uhørt går først og fremmest efter kvaliteten af musikken. 

Uhørt løber af stablen for tredje år i træk og har huset kunstnere som The Minds Of 99, The Attic Sleepers og Sonja Hald inden deres gennembrud. Festivalen har gennem de seneste år oplevet en stigende interesse, både fra publikum og danske medier. Der bliver sat skarpt på de optrædende, og coaches vil være til stede under koncerterne for derefter at give individuel feedback til alle kunstnere samt råd og vejledning til videreudviklingen af deres musikalske karrierer. Derudover vil en række fotografer også være på pletten, så alle optrædende får professionelle fotos fra koncerten, som de kan bruge til fremadrettet promovering. 

Hvis du vil være en del af den københavnske festival, så kan du finde et ansøgningsskema her. Uhørt Festival foregår på Refshaleøen i København den 7.-8. august, og har brug for din hjælp:

ANNONCE