Nyhed

Chester Bennington forlader Stone Temple Pilots

Forsangeren vil atter vil rette fokus mod hjertebarnet Linkin Park

Forsanger Chester Bennington forlader Stone Temple Pilots. Det har gruppen offentliggjort i en meddelelse på deres hjemmeside med en udtalelse fra henholdsvis Bennington og bandet, der understreger, at bruddet er sket på venskabelig vis.

Bennington har ganske enkelt for meget at se til som familiefar og forsanger i Linkin Park og lover i meddelelsen, at han i stedet vil fokusere 100 procent på Linkin Park. 

I meddelelsen gør gruppen det også klart, at Stone Temple Pilots vil fortsætte med at lave musik, og de turnerer fortsat med skiftende forsangere, indtil de finder den rette. 


Chester Bennington nåede at være forsanger for gruppen i to år, siden han i 2013 afløste Scott Weiland, der blev smidt ud af gruppen efter interne stridigheder. 

Vi gengiver hele meddelelsen herunder:

"De sidste par år har været en fantastisk oplevelse. Jeg har arbejdet og optrådt sammen med en af vores generations største rockbands, der havde så meget indflydelse på mig i min opvækst. Med den mængde tid, STP fortjener, samtidig med mit virke i Linkin Park og min families behov, vil der altid være en, der bliver forsømt. Da vi gik ind i det her, os fire... Robert, Eric, Dean og jeg vidste, hvad vi var oppe imod. Vi besluttede ud af retfærdighed over for venner, fans og STP's arv, at det behøver mere, end tiden tillader mig. Og af respekt for mine bandmedlemmer i Linkin Park så vel som mig selv og min familie vil jeg udelukkende fokusere på Linkin Park, så jeg kan bidrage 100 procent. Det har været en fantastisk oplevelse og en drøm, der er gået i opfyldelse, og jeg glæder mig til fremtiden for både STP og Linkin Park", skriver Chester Bennington. 


"Sikke nogle fantastiske og smukke par år, vi alle har haft sammen. Det har været en ære at spille og se jer alle for nylig på turnéen. Vi har inderligt nydt vores tid sammen med Chester, ikke kun professionelt, men endnu mere på et personligt niveau. Desværre stod det klart, at planlægningen og tiden var imod os. Med dette følger en ny begyndelse. Der er en overflod af ny musik på vej, noget af allerede i gang med at blive indspillet. Vi er blevet beriget med at spille sammen med nogle meget talentfulde sangere over de sidste par måneder og vil fortsætte med dette, indtil vi hver især føler og ved, at den rette person er fundet.

Kærlig hilsen,
Robert, Eric, Dean"

Hør Stone Temple Pilots med Chester Bennington i front:

ANNONCE