Nyhed

Eagles of Death Metal skriver åbent brev efter terrorangrebet

Stærke ord fra bandet, som stod på scenen, da Bataclan blev mål for en af de værste terrorhandlinger i Europa

Eagles Of Death Metal er for første gang siden den skæbnesvangre fredag den 13. november i Paris kommet med en udtalelse. Det gør de gennem et åbent brev via Facebook, hvor de blandt andet kommer med kondolencer til deres dræbte merchandise-ansvarlige Nick Alexander samt Thomas AyadMarie Mosser og Manu Perez, som alle har arbejdet på deres pladeselskab Universal, og som var blandt de 89 dræbte under terrorangrebet på spillestedet Bataclan.

Bandet takker også fransk politi, FBI, franske og amerikanske myndigheder og alle, som hjalp til efter angrebet. De skriver også, at alle planlagte koncerter er sat på vågeblus, indtil mere info følger, herunder den udsolgte koncert i Amager Bio 24. november.

"Selv om vi står sammen i sorg med ofrene, vore fans, deres familier, indbyggerne i Paris og alle, som er ramt af terrorisme, er vi stolte over at stå sammen med vor nye familie, forenet med et fælles mål om kærlighed og medfølelse", skriver de.


Læs hele meldingen fra Eagles Of Death Metal her:

 

 

While the band is now home safe, we are horrified and still trying to come to terms with what happened in France. Our...


Posted by Eagles Of Death Metal on 18. november 2015
ANNONCE