Nyhed

Guns N' Roses flirter igen med genforeningsrygter

Mere benzin på rygte-bålet: Nu sælger gruppens hjemmeside merchandise med det oprindelige trademark

Der pustes atter til gløderne om den mulige genforening af Guns N' Roses i 2016. Nu er bandet atter begyndt at sælge merchandise med billeder af gruppens originale line-up. Det skriver NME.

Fra Guns N'Roses hjemmeside er det nu muligt at købe blandt andet tæpper og hockey-trøjer med bandets cover til "Appetite For Destruction" påtrykt. Det er sågar muligt at købe et kors med tegneserie-versioner af de fem oprindelige medlemmer som skeletter. 

Alternative Nation påpeger, at Slash og Axl Rose tidligere har været i klammeri over trademarket til gruppens gamle logoer, og det tyder derfor på, at de stridende parter nu er kommet til en slags enighed, så de kan sælge nyt merchandise.


I november har rygterne svirret om en mulig gendannelse. Det kommer i forlængelse af, at Slash, bandets guitarist har bekræftet, at han og Axl Rose er blevet genforenet efter at have været uvenner i noget nær et årti. De skulle eftersigende være blevet enige om at optræde sammen i 2016, selvom intet offiielt er bekræftet endnu fra bandets side. Det forventes, at bandet i så tilfælde vil spille på flere festivaler i Europa og USA, før de tager ud på en verdensturné, der falder sammen med deres 30-års jubilæum.

Det er 25 år siden, at Slash, Axl Rose, Duff McKagan, Izzy Stradlin og trommeslager Steven Adler sidst stod på scenen sammen.


ANNONCE