Nyhed

Hvad skal The Raveonettes spille til P6 Beat Rocker?

Vær med til at bestemme, hvad rockduoen skal spille, når de indtager P6 Beat Rocker Koncerthuset

Når duoen Sharin Foo og Sugne Wagner, bedre kendt som The Raveonettes, træder på scenen til P6 Beat Rocker Koncerthuset den 5. december, bliver det med en lytterbestemt sætliste. Om du deltager i showet eller bare følger med hjemmefra, så kan du nu være med til at bestemme, hvad du gerne vil høre. Derudover bliver der trukket lod om 2x2 billetter til showet blandt alle bidragsyderne. 

"Det er en lille smule angstprovokerende, for vi er jo vant til at vælge selv. Men vi er også meget nysgerrige og utrolig spændte på at se listen. Nogle numre skal vi måske øve meget, fordi vi ikke har spillet dem live længe", siger forsanger Sharin Foo og tilføjer, at gruppen glæder sig meget til at optræde, da de ikke har spillet live så meget i år.

Afstemningen foregår således, at de 25 mest populære bud blandt alle indstillingerne kommer til afstemning på dr.dk/p6beat, hvor numrene med flest stemmer kommer på sætlisten. Den endelige sætliste bliver først afsløret til selve showet den 5. december. 


"Det er altid spændende at se, hvad fans tænder på, og der er jo en del plader at vælge fra. Så det bliver sjovt! Man spiller vel live for at tænde folk og for at give dem den ultimative oplevelse, så derfor føles det ikke specielt uvirkeligt at lade folk bestemme, hvad de gerne vil høre," siger Sune Wagner.

P6 Beat Rocker foregår igen i år i DR Koncerthuset, hvor yderligere ni navne udover The Raveonettes kommer og spiller. Showet kan følges på DR3, dr.dk og P6 Beat. 

Sådan byder du ind:


Send sms til 1212. Skriv P6[Mellemrum] og så de max 5 The Raveonettes numre, som du gerne vil høre.

Mail: skriv til [email protected] med dine max 5 numre, som du gerne vil høre live.

Twitter og Instagram: Brug #P6BEATliste


Følg med på facebook.com/P6BEAT

 

ANNONCE