Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Efterårsferien er forbi, så der er igen gang i universiteternes fredagsbarer. Der er neonfest i Aarhus, tung techno i Kødbyen eller house-legender i Pumpehuset. Vælg selv – vi hjælper dig!

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Regnbuen bøjes i neon

På fredag inviterer den aarhusianske natklub Double Rainbow indenfor i mørket, hvor du denne aften selv kan få en indflydelse på lokalets lysunivers. Double Rainbow opfordrer til at tage alt med, der kan lyse i mørket, og fra kl. 23.00 til midnat er det muligt at udsmykke sig med neon-krigsmaling. Der er naturligvis et hav af dj's bag lydsystemet, hvor blandt andre den lokale Geneser og Murphy & Kaae vil stå for lyduniverset til festen, der skyder weekenden i gang.

Hvad: Neon & Kærlighed

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår. 23. oktober fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Apropos fredag – fredagsbar!

I foråret turnerede nogle af Danmarks mest prominente dj's under navnet Apropos Live, hvor de sprængte rammerne for den traditionelle kluboplevelse. På fredag vender dj-kollektivet tilbage bag lydsystemet, bestående af Anders K kendt fra duoen TooManyLeftHands, samt Nonsens og Jay Adams. En hemmelig gæst vil desuden aflægge besøg, og sammen vil dj-kollektivet gøre deres bedste for at skabe årets fest på den medicinske fredagsbar, Umbilicus i Aarhus. Fredagsbaren er arrangeret for medicin- og jurastuderende, men det udelukker dog ikke, at alle er velkomne, når afslutningen af en uge begravet i bøgerne fejres.

Hvad: Apropos Live Fredagsbar

Hvor: Umbilicus, Aarhus Universitet

Hvornår: 23. oktober fra kl. 15.00

Hvordan: Facebook-event

Apropos Live Tour 2015 from Apropos Live on Vimeo.

 

Fuld kontrol over Culture Box

I samarbejde med Culture Box præsenterer Apeiron Crew klub-konceptet CRUSH, som på fredag vil se nattens mørke. CRUSH-konceptet er bygget op omkring fire kvinder, der nøje udvælger og inviterer beundrede labels og artister til København. Projektet skydes i gang med det fremadstormende britiske pladeselskab Lobster Theremin, der blandt andre huser Asquith, Imre Kiss og Route 8, som alle vil stå bag aftenens fest.

Hvad: Apeiron Crew presents CRUSH

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K

Hvornår: 23. Oktober fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event

 

Pumpehuser får besøg fra elektroniske legender

På lørdag får Pumpehuset en lektion i rigtig musik lavet på rigtige maskiner, når de engelske ambient house-pionerer The Orb indtager det københavnske spillested. The Orb har holdt gang i deres lyd i mere end 25 år, trods skiftende besætninger og utallige samarbejder, der blandt andre inkluderer dub-legenden Lee "Scratch" Perry. Hvor The Orb virkelig har sat sit præg, er på 80'ernes acid house-bølge, der forvandlede engelske fabriksbygninger til ravetempler, som dannede rammen om den kollektive masse-trance. Der er naturligvis hentet rigeligt med supportnavne ind til aftenen, som uden tvivl får sat godt gang i det feststemte publikum. Læs mere om aftenens program her.

Hvad: The Orb @ Pumpehuset

Hvor: Pumphuset, Studiestræde 52, Kbh. K

Hvornår: 24. oktober fra kl. 20.00

Hvordan: Billetter via GAFFA Live

 

Labelaften i Kødbyen

Lørdag aften slår det københavnske spillested KB18 dørene op for en techno-aften af høj kaliber. Mord Records med base i Rotterdam bliver på lørdag repræsenteret af nogle af selskabets fineste producere og dj's. Bag pulten er hollandske Bas Mooy og franske UVB at finde i løbet af aftenen, som med deres tunge techno vil holde gang i dansegulvet til den lyse morgen.

Hvad: Dismantle x Mord Records

Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V

Hvornår: 24. oktober – kl. 23.00-08.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE