Nyhed

Har du lavet Nordens bedste musikvideo?

Nordic Music Video Awards åbner for bidrag til konkurrencen, der løber af stablen til maj

Nordic Music Video Awards (NMVA) arrangeres i 2016 for tredje år i træk. Denne gang uddeles priserne til nordiske musikvideoskabere på spillestedet Cosmopolite i Oslo den 21. maj. 

Ligesom under dette års arrangement kan musikvideoproducenter over hele Norden indsende deres bedste videoer i en række kategorier, som alle bliver analyseret af NMVA's udvalgte dommere, før de endelige vindere bliver kåret den 21. maj. 

"Musikverden ser mod Norden, og vi er utroligt glade for at kunne lancere NMVA for tredje år i træk. Det er utrolig hyggeligt at se, at vores rygte spreder sig - vi har allerede hørt historier om folk, som mødtes til NMVA, og som nu arbejder sammen på tværs af landegrænserne. Vi har tydeligvis ramt en nerve blandt musikskabere! Vi udvikler konstant nye idéer og koncepter, og NMVA 2016 ser allerede ud til at blive der bedste arrangement, vi har haft," siger Ola Martin Fjeld, der er medarrangør af NMVA. 

I dag blev der åbnet for at indsende bidrag til konkurrencen via NMVA's hjemmeside. Fristen for indsendelse af videoer er den 15. januar. 

Her kan du se alle vindervideoene fra dette års Nordic Music Video Awards.

ANNONCE