Nyhed

Internationale stjernemusikere giver dansk intimkoncert

Den engelske sangerinde Judith Owen besøger København med legenderne Russ Kunkel og Lee Sklar

På fredag den 30. oktober giver den engelske sangerinde, sangskriver og pianist Judith Owen for første gang koncert i Danmark. Koncerten foregår i "1. Sal" i Huset i København. Owen har netop indledt turné som support for Bryan Ferry. Dog er Owens koncert i Danmark uden Ferry.

I de intime rammer i Huset bliver Judith Owen dog ledsaget af intet mindre end to legender: trommeslageren Russ Kunkel og bassisten Lee Sklar. Kunkel og Sklar har hængt sammen siden halvfjerdserne, hvor de begge var en del af James Taylors band.

Russ Kunkel har i løbet af sin karriere blandt andet spillet med James Taylor, Bob Dylan, Neil Young og Joni Mitchell og kunne tidligere på måneden opleves sammen med Crosby, Stills & Nash i Musikhuset Aarhus, mens Lee Sklar skal på turné med Toto i 2016. Sklar har tidligere spillet live med blandt andet Phil Collins og indspillet med James Taylor, Jackson Browne, Phil Collins, Carly Simon, Cher, Linda Ronstadt, Crosby, Stills & Nash og The Doors.

Judith Owen udgav for cirka 20 år siden sit første soloalbum, og med ti udgivelser på CV'et er hun efterhånden et etableret navn på den internationale musikscene.

Hendes seneste album "Ebb & Flow" udkom tidligere på året og modtog flotte anmeldelser både herhjemme og i udlandet. "Die beste Platte, die Joni Mitchell nie gemacht hat", lød det blandt andet i Rolling Stone Magazine i Tyskland og i USA og England skortede det hellere ikke på roser og stjerner fra anmelderne. For eksempel gav Q Magazine fire stjerner, mens Daily Mirror beskrev albummet som "potent throughout" og både The Telegraph og The Independent fremhævede albummet som "One of the albums of the year". Albummet fik dog kun tre stjerner af GAFFAs anmelder, der kaldte det Joni Mitchell ultra light.

Billetter til koncerten kan købes her.

Se sangen "Train Out of Hollywood" med Judith Owen her:

ANNONCE