Nyhed

Ny video: Kristen dødsmetal fra Danmark

Aarhusianske Unseen Faith udgiver deres debutalbum Yokebreaker til november

Det aarhusianske deathmetal/metalcore-band Unseen Faith udkommer med det mellemgulvstunge mini-album "Yokebreaker" den 28. november. Du kan få smag på løjerne i musikvideoen til deres single, "The Mask", her forneden.

Unseen Faith er noget så sjældent som et kristent dødsmetalband, og kvintetten må siges at være et brutalt sidestykke til Hymns From Nineveh. Halsbrækkende breakdowns går hånd i hånd med skærrende guitar riffs i et hektisk tempo, der får jorden under dig til at ryste. Det er direkte og brutalt uden for megen spildtid på atmosfære.

Genren er stor i udlandet, og bandet har også allerede fået opmærksomhed i USA. De fem bandkammerater er da også stolte over endelig at være klar med et album:


"Det føles godt at være færdige med det, vi mener er et svendestykke på vores fem-årige musikalske rejse. Efter adskillige udskiftninger og modgang er Yokebreaker endelig klar. Vi glæder os til at udgive musik i et land, hvor pladsen til vores type musik ikke er eksisterende. Men resultatet taler sig tydelige sprog og er vi er klar til at rive metal Danmark midt over," udtaler leadguitarist Asbjørn Brokhøj.

Unseen Faith medvirkede sidste år i et større interview på GAFFA om den kristne metalscene i Danmark. Du kan læse deres bidrag her.

Albummet er selvproduceret, og udgivelsen følges op af en turné i Danmark og Europa i 2016. Se "The Mask" her:


ANNONCE