Nyhed

Se Sys Bjerre skyde kæmpekanin i spritny musikvideo

Verden I HD kan nu ses i HD

Den 18. september var dagen for Sys Bjerres anden singleudgivelse i år. Sangen hed "Verden I HD", og vi kan i dag give dig premieren på musikvideoen dertil.

Som så mange andre af sangerindens sange har denne sang taget udgangspunkt i de utallige besøg hos farmoderen, sammen med Sys Bjerres lillesøster. De to søstre var meget fascineret af en sort og hvid porcelænskanin, der stod i vindueskarmen, og de fik lov at holde den, dog med angsten for at tabe den. Dengang var det en stor bekymring at tabe en nipsgenstand, men i forhold til i dag er det ingenting. Sangen handler derfor om at vokse, og hvordan tingene ændres, og alt kommer i et større perspektiv.

Sys Bjerre fortæller: "Det ene øjeblik ligger man på gulvtæppet og ser film på VHS, det næste er alting smart-tv. På en måde har jeg lyst til at kigge væk, for jeg synes, alting er grimmere i HD, men det er kun fordi, jeg bor i verdens lykkeligste land, at det er så nemt at lukke øjnene."


Sangerinden er godt i gang med nedtællingen til sit fjerde studiealbum "Alle Mine Fejl", som udkommer den 30. oktober. Sys Bjerre har valgt, at albummet for en gangs skyld ikke skal handle om en fællesskabsfølelse, men mere om hende selv:

"Når jeg ser tilbage på nogle af mine tidligere hits, står det mig klart, at jeg ofte, mere eller mindre bevidst, har skrevet for at skabe en fællesskabsfølelse: For at vi kunne være sammen om vores klodsethed, vores hidsighed, vores moralske tømmermænd, vores forliste kærlighed, vores glemsomhed. At vi kunne skamme os over det, grine af det og vide, at vi ikke er alene. Sangene på min nye plade er ikke i denne kategori."

Du vil kunne se frem til at opleve en Sys Bjerre mere indadvendt og reflekterende over sin egen person.


Sangene på det kommende album var oprindeligt skrevet som en digtsamling, men Sys Bjerre mente, at musikken havde en berettigelse. Dog kan du se digtene i cd'ens booklet.

Se musikvideoen til "Verden I HD" her:


ANNONCE