Nyhed

Videopremiere: Kom til pool-party hos City Syd

City Syd har Rejsefeber, og det kommer i hvert fald til udtryk i deres humoristiske musikvideo

City Syd er på trapperne med deres debutalbum, og de er nu klar med førstesinglen "Rejsefeber". Se den humoristiske musikvideo her forneden.

Den danske sommer - eller hvad der var af solstråler - er nu bag os, og mon ikke de fleste af os drømmer om varmere himmelstrøg? Det gør City Syd i hvert fald på den poppede "Rejsefeber". Skal man dog dømme ud fra musikvideoen, er det ikke nødvendigt med ventetid i travle lufthavne. Man skal sådan set bare bruge en pool og godt selskab. Samtidig er den filmet i en low-grade 80'er karoke-stil, hvor det endda er muligt at synge med, skulle lysten melde sig.

City Syd vil hellere end gerne tage lytteren med ud på en varm rejse. De fortæller selv om singlens formål: 


"Drømmer du om hede strande, bølgebrus og eksotiske drikke? Trænger du til at koble af og dase i solen dagen lang? Har du bare brug for at komme af sted og opleve noget nyt? Har du også Rejsefeber?!! Så hør bare her: Find et sted, hvor du kan være alene, et sted hvor du føler dig helt tilpas. Sæt dig godt til rette og tag dine hovedtelefoner på. Find City Syd på din foretrukne musiktjeneste, tryk "play" og tag med os ud på en drømmerejse. Det skal nok gøre dig i godt humør og give dig energi til resten af dagen. Skulle du få lyst til at danse lidt, så er det okay med os."

City Syd er et dansksproget band fra København og Jylland. Med inspiration fra 80'ernes synth-univers laver de pop med sprudlende melodier og krydrede akkorder. I 2013 var de med i opløbet til KarriereKanonen, hvor de dog ikke løb med sejren. De udgav i stedet deres selvbetitlede debut-ep, der blandt andet bød på analoge musikapparater, sommerguitar og meget rytmiske trommer.

Se "Rejsefeber" her - og dyk med ned i vandet: 


ANNONCE