Nyhed

Ankerstjerne får tæsk i ny musikvideo

Revolver er titlen på Ankerstjernes tredje single fra albummet For Os

Ankerstjerne har gang på gang sunget om, at det med kærlighed ikke altid er en dans på lyserøde roser. Han er nu aktuel med "Revolver", den tredje single fra hans andet album, "For Os". Med denne sang ønsker han at sætte fokus på, at der er en hårfin grænse mellem kærlighed og had – og vold. Ankerstjerne får sig nemlig nogle gedigne øretæver i denne video.

"Revolver handler dybest set om det fænomen, hvor to mennesker har kapacitet til at være sindssygt gode for hinanden – være hinandens frelse – men så samtidig er i stand til at ødelægge hinanden fuldstændig," siger han.

Denne sang har Ankerstjerne den danske sangerinde Kinck med på omkvædet, og hun har de samme åbenlyse, iørefaldende popkvaliteter, som efterhånden er blevet Ankerstjernes signatur. Om dette samarbejde siger Ankerstjerne:

"Jeg har længe fulgt Kinck, fordi hun har en helt fantastisk, unik klang, der sætter en masse tanker og billeder i gang inde i mig. Det var helt tydeligt hendes stemme, jeg hørte for mig, da jeg skrev melodistykket til "Revolver" – jeg vidste, at hun kunne fremkalde præcis dén stemning, jeg gik efter. Så derfor var det jo ret heldigt, at hun sagde ja til at medvirke."

Valget af "Revolver" som tredje single fra albummet skyldes udlukkende en massiv efterspørgsel fra Ankerstjernes fans. Efter flere gange at have oplevet på sin turné, at folk blev skuffede over, at sangen ikke var på sætlisten, var der ingen tvivl om, at den skulle være næste single i rækken.

Både singlen og den tilhørende musikvideo udkommer på mandag den 28. september, men vi har her på GAFFA fået lov til at offentliggøre den allerede i dag.

ANNONCE