Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Sommeren er forbi, og efteråret kryber langsomt ind over landet byer. Men selvom festerne nu er rykket inden døre, er der stadig gang i landets dansegulve. GAFFA hjælper dig med at få styr på, hvor de vildeste fester går ned!

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Chris Liebling får følgeskab på boksen


Weekenden starter på den københavnske natklub Culture Box, der på fredag har den tyske multikunster Chris Liebling på programmet. Siden starten af 90'erne har Liebling gjort sig særligt bemærket på den elektroniske musikscene, med sin evne til at være nyskabende, og samtidig være tro mod techno-rødderne. Følgeskabet er i form den københavnskfødte Peter Pixzel, der udover at stå for lyden til alverdens dansegulve fra Barcelona til Tokyo, samtidig fungerer som resident-dj på Londons anerkendte natklub, Fabric. 

Hvad: WetYourSelf! With Chris Liebling + Peter Pixzel

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K


Hvornår: 18. september fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event


 

Legenden vender tilbage til regnbuen

Der har været fart på for Bjørn Svin, som nu er bosat i Berlin. Det betyder dog ikke, at han ikke længere har tid til Danmark, for på lørdag vender han tilbage til Aarhus, hvor han vil være at finde bag lydsystemet på Double Rainbow. Med sig under armen har han den lokale house-duo 2BitCrew, som vil stå for opvarmningen af danseskoene.


Hvad: Bjørn Svin – A Legend Returns

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 18. september fra kl. 23.00


Hvordan: Facebook-event

 


Fest på Flæsketorvet

I samarbejde med Kødbyens Mad & Marked, har Kødbyforeningen stablet et arrangement på benene, hvor gæsterne kan danse sig igennem de gastronomiske oplevelser, som Kødbyens madmarkeder har at byde på. Pato og Vinnie Who står for at sætte gang i festen i de tidlige aftentimer, hvorefter Simon Dokkedal fra Den Sorte Skole holder gang i dansegnisten frem til midnat.

Hvad: Kødbyfest


Hvor: Kødbyen, Flæsketorvet 68, Kbh. V

Hvornår: 19. september – kl. 15.00 - 00.00

Hvordan: Facebook-event

 


KB18 fester til den lyse morgen


Er du stadig sulten efter mere bas, når Kødbyfesten slutter ved midnat, har KB18 løsningen. Klokken fem-minutter-i-midnat åbner Vesterbro-spillestedet til lyden af elektroniske rytmer, og mener du, at søvn er overvurderet, holdes der gang i festen helt indtil kl. 8 næsten morgen. Bag lydsystemet ses et hav af elektroniske musikere, men den nok mest iøjefaldende, og samtidig aftenens headliner er svenske Samuel L Session, som siden 90'erne har holdt gang i alverdens notoriske fester.

Hvad: REA # 25 // Samuel L Session

Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V


Hvornår: 19. september – kl. 23.55 – 08.00

Hvordan: Facebook-event


 

Elektronisk kaos

Ifølge Pumpehusets overskrift på aftenens arrangement bliver lørdag aften et elektronisk mayhem, når det fremadstormende, danske trap-talent bedre kendt under navnet Snavs besøger det københavnske spillested. Trods sin unge alder har Snavs allerede spillet flere udsolgte shows i Europa, og herhjemme har han stået for nogle af de største elektroniske fester på både Roskilde Festival og Smukfest. Der er derfor lagt i kakkelovnen til, at Snavs fyrer op for en fest af samme kaliber, når vejen lægges forbi Pumphuset. Du kan læse mere om arrangementet her.


Hvad: Snavs @ Pumphuset

Hvor: Pumpehuset, Studiestræde 52, Kbh. V

Hvornår: 19. september fra kl 22.00


Hvordan: Officielt billetsalg

 


Smag på Fuld Effekt

Læner man sig mere over i hiphop-hjørnet, er Rust måske stedet, hvor der på lørdag, skal sættes gang i hofterne. Den danske hiphop-gruppe Fuld Effekt holder lørdag aften single release fest på den københavnske natklub, hvilket kulminerer med en natkoncert. Fuld Effekt har siden 2012 udviklet en funky og catchy lyd, som uden tvivl vild sætte gang i dansegulvet, og lade festen fortsætte til den lyse morgen. Læs mere om arrangementet her.

Hvad: Flavour: Fuld Effekt Single Release


Hvornår: Rust Natklub, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår. 19. september – kl. 23.00 - 05.00

Hvordan: Facebook-event

 


Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


ANNONCE