Nyhed

Jordbær, kirsebær og Carlsberg - Johnny Madsens bedste citater

Skulle du tvivle på, at Johnny Madsen har ordet i sin magt, kan du læse en række af hans guldkorn her

Det overrasker vel de færreste, at Johnny Madsen er god for en vittig bemærkning. Nu er en række af hans bedste spontane udbrud blevet samlet på johnnymadsencitater.tumblr.com

Johnny Madsen er netop nu albumaktuel med sit nye album, "Godt Nyt", som forhåbentlig ser den folkekære kunstner drage land og rige rundt endnu en gang. Alle der har været til en Johnny Madsen-koncert ved sikkert også, at om end der ikke er godt nyt, så er der god sjov mellem hvert nummer, der kommer fra scenen. Madsen er nemlig fabelagtig til at levere en punch-line med stærkt vid.

Blandt de mange humoristiske citater finder vi for eksempel adskillige sjove hug mod guitaristen Knud Møller: "Så er Knud lige blevet forladt af sin kæreste. Så nu står han tilbage med kone, 2 børn og en langhåret hund." Madsen er åbenbart også fan af bær: "Mig og gutterne stod ude bagved og så fik vi da lige lidt jordbær, kirsebær og Carlsberg." Og når det kommer til, hvilke kvinder man skal gå efter, kan det måske betale sig med de yngre af slagsen, hvis man er lidt for utålmodig til at lytte i længere tid ad gangen: "Jeg foretrækker unge piger. Deres livshistorie er ikke så lang."


I begyndelsen af året fik GAFFAs Morten Ebert Larsen fat i Johnny Madsen, mens han var i gang med at indspille "Godt Nyt". Her fortalte han om singlen "Godt Nyt" og albummet: 

""Godt Nyt" er en af mange skide gode sange fra det kommende album, og det har været en fornøjelse at indspille dem. Det er meget en bandplade med blandingen af nogle ballader og noget rigtig rock'n'roll, hvor spilleglæden er tydelig. Man kan høre, at vi virkelig har haft det hyggeligt i studiet. Johan og Johnny komplementerer hinanden rigtig godt, og de har forståelse for hinandens energi. Det er blevet meget organisk, for de synger med samme intensitet."

Mangler du et godt grin eller mangler du et kækt svar, kan du med fordel dykke ned i Madsens univers her.

ANNONCE