Nyhed

Tønder Festival klar med navne til 2016

Festivalen har opgjort årets salgstal og offentliggør navne til 2016

Tønder Festival er umiddelbart efter afslutningen af 2015-festivalen klar med følgende navne til 2016:

Eliza Carthy & The Wayward Band (UK), The Chair (SCO), Mick Flannery (IRL), Blind Boys Of Alabama (USA), Del Barber (CAN) og The Steel Wheels (USA).

Tønder Festival nummer 41 sluttede af med den store afslutningskoncert søndag aften. Fra åbningen torsdag, og til de sidste toner lød i teltene, bød festivalen på over 100 koncerter med flere end 60 navne.


Arrangørerne bag festivalen er glade for de foreløbige salgstal. Salget af partout-armbånd er endt på 6209, mens salget af enkeltdagsarmbånd er på 2150.

"Endnu engang kan vi glæde os over, at Tønder Festivalen har slået sit navn fast som en kunstnerisk vigtig begivenhed, og at festivalen har stor betydning både nationalt, regionalt og lokalt. Stor tak til alle vores mange frivillige, der har knoklet for at afvikle årets festival. Og stor tak til publikum, alle kunstnerne og festivalens sponsorer og støtter," siger Stig Bang-Mortensen, formand for Tønder Festival Fond. 

Tønder Festival fik sidste år ny ledelse, da Maria Theessink tiltrådte som kunstnerisk leder og Kirstine Uhrbrand som administrativ leder.


"Vi har med respekt for Tønder Festivalens lange historie blandet tradition og fornyelse. Festivalen har siden 2012 været i gang med en proces med forandring og modernisering. I år er fornyelsen slået fast, folk har virkelig taget den nye Tønder Festival til sig, og vi er meget glade for den store opbakning," siger Maria Theessink.

Tønder Festival løber af stablen d. 25.-28. august 2016

ANNONCE