Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Foråret er godt i gang, og mødet med de lyse nætter skal danses ind. Elektronikken hersker fra by til by, og kommende legender svinger forbi med deres pladesamling.

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Dans natten ind på Natbar


I hovedstaden skydes weekenden i gang på Natbar, lokaliseret i foyeren på Bremen Teater. Der er denne gang inviteret de tilbagevendende gæster fra Kenton Slash Demon, som fyrer op for deres grumme elektronik. De bakkes op af discoprinsen Christian d'Or, som uden tvivl vil få sat gang i folkets dansesko.

Hvad: Natbar: Kenton Slash Demon & Christian d'Or

Hvor: Natbar, Nyropsgade 39-41, Kbh. V


Hvornår: 8. april fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event


 

Slå dig ned i Kødbyen

Få hundrede meter væk fra Bremen Teater dedikeres aftenen den tyske minimalisme, når KB18 fyrer op for sit femoghalvtredsindstyvende omgang BEAT ME. Der er inviteret sprøde gæster, hvor aftenens hovedpersoner Dapayk Solo og Me & My Monkey er rejst hele vejen syd fra grænsen. Der lukkes op for et fusionskøkken af musik, når drum'n'bass møder elektronikkens dansable rytmer fra house og det tunge fra techno.


Hvad: Beat Me #55

Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V

Hvornår: 8. april fra kl. 23.55


Hvordan: Facebook-event

 


Discostøvet stiger til vejrs

Man skulle umiddelbart tro, at aftenen endnu engang bliver dedikeret til 70'erne og 80'ernes dekadente rytmer, men denne gang er det en anden sag. Fredag aften på Double Rainbow i Aarhus fejres udgivelsen af DeeJaySHAQs udgivelse Disco Dust, der på fornemste vis blander 80'ernes sprøde rytmer med samtidens skarpe musikalske minimalisme.

Hvad: Disco Dust // Release Party


Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 8. april fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 


Miiijauv little pussycat


Lørdag på Jolene opfyldes et længevarende ønske, når Justin & Eamon fra Mister Saturday Night rykker indenfor og fyrer op for de lækre rytmer.

Hvad: Justin Carter & Eamon Harting

Hvor: Jolene Bar, Flæsetorvet 81-85, Kbh. V


Hvornår: 9. april fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event


 

NYC-techno på Boxen

Lørdag inviteres en fornem gæst indenfor i Culture Box i Københavns Indre By, når amerikanske Gunnar Haslam kigger forbi med sin pladesamling. New Yorkeren er blandt techno-scenens absolut ypperste og en mand, der ud fra en passion for vinylen begyndte at producere egen musik i form af skarp techno.


Hvad: Cultue Box Presents: Gunna Haslam

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 9. april fra kl. 21.00


Hvordan: Facebook-event

 


Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE