Nyhed

Guide: Ugens bedste sange

Ny lyd fra The Eclectic Moniker, Pink og Drake

I denne uge står ugens guide blandt andet  i poppens tegn. Der er nemlig nyt fra The Eclectic Moniker, Pink og Meghan Trainor. Drake er også løs i æteren med nye tracks, mens veteranen Bob Dylan er i et melankolsk lune. Du kan høre alle ugens bedste sange ifølge GAFFA i en spilleliste i Spotify her forneden.

The Eclectic Moniker er klar med en ny single, "Avanlanche", som også varsler en ny lyd for bandet. Deres kommende album har efter sigende en mere 80'er-poppet lyd end deres tidligere udgivelser. Men mon ikke, at det nok skal blive endnu et sommerhit for de tidligere vindere af P3s KarriereKanonen?

Den engelske soulsanger og sangskriver Michael Kiwanuka giver koncert i Store Vega i København onsdag den 9. november. GAFFA anmeldte i 2012 Kiwanuka til fem stjerner, da han optrådte i Vega for første gang, under overskriften "Følsom soulsanger skruede op for tempoet til stor begejstring for publikum". Hans kommende album har fået titlen "Love & Hate", og det rammer gaden den 27. maj. 


Den amerikanske sangerinde Pink er aktuel med en ny single, "Just Like Fire", fra soundtracket til filmen "Alice Through The Looking Glass". Singlen er skrevet specifikt til filmen, der udkommer den 27. maj, og den er Pinks kun andet livstegn som soloartist siden albummet "The Truth About Love" fra 2013, efterfølgende den enlige singleudgivelse "Today's The Day" fra 2015. Pink har også indspillet et cover af Jefforson Airplane-klassikeren "White Rabit" til filmen. 

Hør de ovenstående og mange flere i GAFFAs guide til ugens bedste sange via Spotify her: 

ANNONCE