Nyhed

Liima annoncerer dansk turné

Til efteråret drager Liima (bestående af den finske perkussionist Tatu Rönkkö og de tre medlemmer af Efterklang) rundt i det danske land

I sidste uge afsluttede Liima (bestående af den finske perkussionist Tatu Rönkkö og de tre medlemmer af Efterklang) første del af deres Europaturne med en komplet udsolgt koncert i Berlins legendariske klub Berghain, og i dag kan bandet løfte sløret for nye koncertdatoer, heriblandt tre koncerter i Danmark til september.

Det drejer sig om Jazz House i København den 8. september, Atlas i Aarhus den 9. september og Studenterhuset i Aalborg den 10. september.

Liima vil derudover være at fange på dette års Spot Festival, hvor de spiller på scenen i SCC på fredag den 29. april klokken 24.00.

GAFFAs anmelder Nina Branner var med i Berlin, da Liima spillede på Berghain. Hun kvitterede med fem stjerner og skrev: "Ved gårdsdagens koncert på den traditionstunge, elektroniske Berliner-natklub og musikvenue Berghain trakterede de struttende af spilleglœde musikmagere det veloplagte publikum med en to timers lang koncert så energisk og velspillet, at selv den største Prince-fan måtte give sig hen."

Debutalbummet "ii" udkom den 18. marts og modtog fire stjerner af anmelder Christian Erin-Madsen. Læs hele anmeldelsen her.

Billetter kan skaffes via Billetlugen.dk og
Fondenvoxhall.dk


Liima har også i dag delt en live-video af sangen ’"Amerika" optaget i januar, da Liima havde et ugelangt arbejdsophold på The London Edition hotel i London. Se den her:

ANNONCE