Nyhed

Poul Krebs og Michael Falch gæstede GAFFA Library Sessions

Makkerparret fortalte anekdoter og spillede for en udsolgt sal

I aftes besøgte Poul Krebs og Michael Falch et udsolgt GAFFA Library Sessions på Frederiksberg Hovedbibliotek, hvor de blev interviewet foran publikum af GAFFAs mangeårige skribent Henrik Tuxen, fortalte anekdoter, gav en lille håndfuld akustiske numre og svarede på spørgsmål fra publikum.

Se en fotoserie fra aftenen her.

De erfarne sangere og sangskrivere Krebs og Falch udgav sidste efterår deres første fælles album, "Tomandshånd", og denne vinter har de været på en udsolgt Danmarksturné.


Sæsonens sidste GAFFA Libary Session på Frederiksberg Hovedbibliotek har Mads Langer på plakaten den 31. maj. For mere info om køb af billetter er det en god idé at følge GAFFA Library Sessions på Facebook eller holde øje med GAFFAs hjemmeside.

Ved GAFFA Library Session er der altid mulighed for at fortsætte festlighederne på Vinstue 90 på Gl. Kongevej, hvor der vil være en gratis slow beer til alle med billet.

GAFFA Library Sessions rykker i øvrigt til Aarhus under Spot Festival, hvor GAFFA Spot Sessions finder sted på Dokk1 lørdag den 30. april klokken 13.15 med Ida Gard og klokken 14.15 med Kill J. Der er gratis adgang for alle, og moderator er GAFFA-skribent Nanna Jenner Jensen.


ANNONCE