Nyhed

Retten afviser Keshas appelsag mod Dr. Luke

Den amerikanske højesteret har afvist anklagen om voldtægt og ansøgningen om ophævelse af kontrakt

Den lange historie om retssagen mellem Kesha og hendes producer Dr. Luke tager nu endnu en drejning, da ankesagen torsdag er blevet afvist af den amerikanske højesteret, skriver TMZ.

Kesha har blandt andet anklaget Dr. Luke for at have bedøvet og voldtaget hende gennem deres årti-lange samarbejde, og popstjernen har i den sammenhæng ansøgt om en ophævelse af sin nuværende kontrakt med pladeselskabet Sony Music for at slippe for at arbejde sammen med Dr. Luke. Men nu har den amerikanske højesteret altså afvist både ankesagen om anklagen om voldtægt og ansøgningen om ophævelse af kontrakten, blandt andet fordi Sony Music har argumenteret for, at Kehsa ikke er tvunget til at arbejde med Dr. Luke ifølge kontrakten.

I et Instagram-opslag sagde Kesha, at hun af Sony Music var blevet tilbudt slippe fri af sin kontrakt med pladeselskabet, hvis hun offentligt gik ud og afviste, at hun var blevet voldtaget af Dr. Luke: "Jeg havde fået min frihed, HVIS jeg løj. Jeg skulle UNDSKYLDE til offentligheden og sige, at jeg aldrig var blevet voldtaget. DET ER HVAD DER SKER bag lukkede døre. Jeg vil ikke holde sandheden tilbage. Jeg vil hellere lade sandheden ruinere min karriere end at lyve for et monster igen", skrev Kesha i opslaget.

Med den amerikanske højesterets endelige afslag er der nu altså definitivt sat punktum i sagen, men selvom beslutningen ikke kan ankes, kan vi være temmelig sikre på, at det sidste ord i den sag ikke er sagt.

Læs dommerens afgørelse her.

ANNONCE