Nyhed

Spot-aktuelle Johs sender energisk single på gaden

Den danske sanger er klar med en ny single efterfulgt af sprudlende koncertoplevelser – hør sangen her

Den 23-årige sanger Johs kaster endnu en single ud af ærmet. Johs' seneste udspil var sangen "Addicted", som udkom den 26. februar. Ud over at sangen hoppede op på Shazams top 100 Danmark-hitliste, blev den kåret til ugens Topsify Top Track på The Voice. Nu er den unge popsanger klar med endnu et energisk udspil. Sangen hedder "Smile". Et intenst popnummer med vilde elektroniske rytmer, der kan sætte gang i fredagens dansefødder. Sangen er produceret i samarbejde med producer Andreas Krüger samt sangeren Micky Skeel.

Med smilet i et sadomasochistisk fokus  

Singlens budskab handler om at få folk til at smile.


"Ideen til 'Smile' er taget ud af et personligt perspektiv, hvor glæden ved få folk, man elsker til at smile er i centrum. Jeg ser mig selv som et glad og smilende menneske. Glæden ved at få folk til at smile, om end det er af en joke, en tjeneste eller et kys, er noget, vi alle kan relatere til," forklarer Johs.

Både debutsinglen "Addicted" og den nyudgivne "Smile" udspringer fra en dyster sammenhæng. "Addicted" omhandler det at være afhængig af noget (Læs mere om singlen "Addicted"), mens "Smile" tager udgangspunkt i emnet S/M, altså sadomasochisme.

"Gennem emnet S/M formår 'Smile' at tage et mere moderne twist på det at få en anden person til at smile og de længder, man er villig til at gå. Det behøver ikke "bare" være blomster, det kan også være det at eksperimentere til modpartens glæde for at opnå det fyldestgørende ved et smil fra en, du holder af," siger Johs, der hermed forklarer, at singlen inddrager tabuemnet S/M for at opnå en bredere forståelse af det at få en anden til at smile. En sadomasochistisk inddragelse, som kommer til udtryk gennem strofer som:


"tie me to the bed just to make you, smile, smile,

covering my face just to make you, smile, smile,

you tell me that you like when I'm under,


when you take control we're like thunder,

baby I'm the prey you're the hunter"

("Smile")


Spot Festival og Adam Lambert

Sangene "Smile" og "Addicted" kan opleves live ved dette års Spot Festival den 30. april klokken klokken 14 på Restaurant FF. En festival, der vækker nostalgiske følelser hos det tidligere Mettro-medlem. Sammen med bandet Mettro har Johs tidligere stået på scenen på Spot Festival:

"Gennem mine 10 år i bandet Mettro havde vi altid et helt specielt forhold til Spot. Vi var nogle engagerede gutter, der gerne ville frem i verden, og den følelse sammenligner jeg stadig med det at spille til Spot," lyder det fra sangeren.


Og frem i verden er Johs kommet. Den amerikanske sanger Adam Lambert har fået øjnene op for Danmarks nye popstjerne. Den 25. april skal Johs varme op for Adam Lambert, når han giver koncert i Falconer Salen i København.  

"Det er et kæmpe klap på skulderen, og jeg er selvfølgelig skide taknemmelig over at have fået muligheden. Nu er det bare op til mig at naile det," siger Johs, der ser Adam Lambert som et musikalsk geni. Et kunstner, der formår at fuldende sine sange med sjæl og glamour.  Selv har Johs fulgt popsangeren, da Adam Lambert deltog i American Idol i år 2009.

"Jeg har et helt specielt forhold til hans fortolkning af Nina Simones "Feeling Good", som han fremførte i Idol 2009 i Muses udgave. Hans stemme passer perfekt til sangens underspillede produktion og hans perfekte vokalpræstation," forklarer Johs om Adam Lambert.


I forhold til de kommende koncerter lover Johs at give sit publikum en intens liveperformance med masser af energi og et højt tempo. En performance, man allerede nu kan varme op til via Johs' nye single, "Smile".

Hør den her:


ANNONCE