Nyhed

Årets program til The Voice '16 er her

De populære koncerter i Tivoli er lige om hjørnet

Traditionen tro inviterer The Voice igen i år til koncert i Tivoli. Siden 2004 har over 110 forskellige kunstnere og mere end 270.000 gæster været med til at omdanne Plænen i Tivoli til en fest, og nu er radiostationen klar til at afsløre de kunstnere, der skal stå for underholdningen den 10. september.

Som altid er de optrædende store navne inden for dansk musik, og i år kan man blandt andet opleve L.O.C. der gæster live-scenen for syvende gang, Phlake, Mads Langer, Joey Moe, Page Four og sidste års store prisvinder Christopher. Virale hits bliver heller ikke en mangelvare på aftenen, når Gulddreng, Bro og Blak & Jimilian også indtager scenen med deres respektive sommerhits.

Der vil ligeledes være masser af underholdning for fans af den elektroniske genre, da Kongsted & Cisilia, TooManyLeftHands samt belgiske dj Lost Frequencies, der står bag hittet "Are You With Me", også gæster festlighederne. I rollerne som årets værter finder man Jakob Maarup, Nadia Malm samt Chriz & Heino.

Der bliver i år uddelt fire priser til "Årets Fans", "Årets Ikon", "Årets Gennembrud" og aftenens hovedpris "The Voice Prisen", der går til en af aftenens optrædende. Alle priser sættes i den kommende tid til afstemning på radioplay.dk/thevoice.

The Voice '16 løber af stablen den 10. september. Almindelig adgangsbillet til Tivoli er nok til arrangementet, og der er også adgang for Tivolis årskortindehavere. 

ANNONCE