Nyhed

Baby Woodrose er klar med ny video til moderne slave-sang

Det danske psykedeliske rockband har udsendt ny video og annoncerer udgivelsesdato for nyt album

Vi skal hele fire år tilbage for at finde det sidste studiealbum fra Baby Woodrose, da de i 2012 udgav albummet “Third Eye Surgery”. Men nu er det danske rockband tilbage med en ny single og et kommende album.

Singlen hedder "21st Century Slave" og er første udspil fra det kommende album “Freedom”. Albummet udkommer fredag den 16. september på Bad Afro Records, men du kan allerede nu høre den nye single i klippet ovenfor.

Videoen til første singleudspil "21st Century Slave" er lavet af Palle Demant, der sidste år lavede dokumentarfilmen "Born to Lose" om netop Lorenzo Woodrose. I videon ser vi, hvordan Woodrose føler sig som en slave af al den teknologi og overvågning, som titlen refererer til. Lorenzo Woodrose har skrevet en moderne slave-sang og viser det i den nye video.


Den lange pause skyldtes, at forsanger Lorenzo Woodrose har haft travlt med rollen som forsanger i Spids Nøgenhat, der i 2013 udgav albummet “Kommer Med Fred”. Efter succesen med “Kommer Med Fred”, der fik fire stjerner med på vejen fra GAFFAs anmelder Esben Strunk, er Lorenzo nu klar med nyt materiale til Baby Woodrose. 

”Ideen til pladens tekstmæssige univers er stærkt inspireret af det ældgamle nummer, der endte med at blive albummets titelsang. Den er kendt som både såkaldt negro spiritual, gospelsang og moderne r&b-nummer under forskellige titler, men i rocksammenhæng nok mest i Richie Havens' legendariske udgave fra Woodstock i 1969. Sangen gav mig lyst til at skrive mine egne moderne slave-sange, så det er en håndfuld af dem, der findes på albummet. Dvs. sange, der kredser om hamsterhjul, hjernevask, sindelagskontrol, overvågning og sociale herskerteknikker,” siger Lorenzo Woodrose. 

 


ANNONCE