Nyhed

Copenhagen Songwriters Festival præsenterer nye navne

I sidste time har festivalen annonceret de sidste navne til plakaten og kan nu præsentere det fulde program

Copenhagen Songwriters Festival har annonceret det fulde program til den ottende udgave af festivalen, der løber af stablen fra den 31. august og frem til den 4. september. 

I sidste time har festivalen præsenteret den albumaktuelle Simon Lynge, Bo Evers, Tue West Trio (billedet) og australske Tom Dockray. 

Simon Lynges seneste single "Drum Beat" har været en af sommerens mest spillede sange på P4 og er så småt ved at blive et etableret navn på den internationale scene, og han har blandt andet spillet på Glanstonbury Festival. 


Den dansk/grønlandske sanger og sangskriver udgav den 23. august albummet "The Map of Your Life", et album for hvilket GAFFAs anmelder Ivan Rod gav fire stjerner og skrev: "Dansk grønlandske Simon Lynge påviser endnu engang, at han er en singer/songwriter/popsnedker af internationalt tilsnit.". Du kan læse den fulde anmeldelse her.

Festivalen hylder det originale materiale og sangskrivere, der fortæller historier med gode melodier og sange. Der er ingen krav om genre, så der bliver mulighed for at høre rock, pop, jazz, folk, punk og hiphop.

Tilbage i juni blev hovedparten af navnene til festivalen præsenteret, blandt andet danske Tobias Trier. Trier er blevet en del af selve Copenhagen Songwriters Festivals DNA. Han har optrådt på samtlige festivaler og været en hyppig fortaler i medierne for både sangskrivermiljøet såvel som Copenhagen Songwriters Festival, der af samme årsag netop også har udnævnt ham til ambassadør for festivalen.


Du kan se det fulde line-up, købe billetter og finde yderligere information på Copenhagen Songwriter Festivals hjemmeside her

I klippet herunder kan du høre Simon Lynges seneste single “Beat Drum” fra det nyligt udkomne album “The Map of Your Life”:


ANNONCE