Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Den seksuelle energi flyder igennem Aarhus, og i København ser flere klubber dagens lys. Natbar er tilbage fra ferie og LGBTQ-miljøet fejres på Rådhuspladsen.

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Den seksuelle medicin flyder igennem Aarhus

Fredag er HeadQuarters på den igen, når Sexual Healing indtager natklubbens lokaler. Den står på frække rytmer til det hede dansegulv, når Mathias ”Passion Swayze” Smidt og Thomas ”Hucknall 7700” Dragsbæk indtager lydsystemet. Forvent toner fra Marvine Gaye til Michael Jackson og Bee Gees, og stik i dine fineste dansesko for musikken stopper ikke, før morgensolen kigger frem.

Hvad: Sexual Healing

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 19. august fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

For dem, der ikke kom ind på Sunday

I medierne har der været meget snak om Simon Frank og Simon Lennets nye skud, netop Chateau Motel. Fredag åbnes dørene officielt i lokalerne på Knabrostræde i København, og det er tidligere blevet fortalt, at alle de mennesker, der tidligere er blevet nægtet adgang på de to bagmænds tidligere natklub Sunday, er velkommen på deres nye klub. Det bliver eftersigende et sted for folket.

Hvad: Chateau Motel Opening Weekend Ceremony

Hvor: Chateau Motel, Knabrostræde 3, Kbh. K

Hvornår: 19.–21. august

Hvordan: Facebook-event

 

Omstridt natklub ser dagens lys

De selvudnævnte natklubkonger af København, Simon Frank og Simon Lennet har flere bolde i luften. Den meget omtalte og til dels kritiserede natklub Klub Bisou, åbner denne weekend op for et overflødighedshorn af politisk ukorrekthed. Der bliver uden tvivl noget for alle sanser, når det bankene hjerte pumper rødt lys igennem de hvide lokaler tid tonerne af La Nuit og Joakim Skovbjerg.

Hvad: Klub Bisou Grand Open Heart Surgery

Hvor: Klub Bisou, Lille Kongensgade 16, Kbh. K

Hvornår: 19. august fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

 Natbar vender tilbage fra sommerferien

Flere natklubber og spillesteder rundt omkring i landet har været ferieramt, da sommeren var på sit højeste. Fredag vender Natbar i København tilbage, og præsenterer i den forbindelse et fusionskøkken af musik og film. I samarbejde med CPH:DOX vises der både fredag og lørdag musikdokumentarer, hvorefter fredagens dj-sæt leveres af Pelle Peter og Tykmesteren, samt bringes lørdagens soundtrack af Beatforskerne og Christian d’Or.

Hvad: Natbar Åbningsweekend

Hvor: Natbar, Nyropsgade 39-41, Kbh. V

Hvornår: 19.–20. august

Hvordan: Facebook-event

 

Vær stolt af forskellighederne

Vi er nået til den tid på året, hvor LGBTQ-miljøet igen fyrer op for årets måske største byfest. Hele ugen har været fyldt med arrangementer og seminarer kurateret af Copenhagen Pride, og lørdag når dette sit højdepunkt. København og Frederiksberg indtages af Copenhagen Pride Parade, hvor forskellighederne fejres og hyldes, og hvor alle er velkomne uanset baggrund og seksuel overbevisning.

Hvad: Copenhagen Pride Parade 2016

Hvor: Frederiksberg Rådhusplads

Hvornår: 20. august fra kl. 13.00

Hvordan: Facebook-event

 

Havnens gadefest

Lørdag slår Christianshavns Beboerhus sig sammen med kulturentreprenørerne SHOCK, og hylder den ånd, som har været kendetegnende for Havnen. Dronningensgade i København indtages, hvor festen vil vise, at ånden stadig lever. Hensigten er at skabe et rum for mangfoldighed, hvor folk kan samles på tværs af gængse skel. De musikalske bølger bringes af blandt andre JazzyBossa og Soals foruden mange andre.

Hvad: Gadefest i Dronningensgade

Hvor: Dronningensgade 34, Kbh. K

Hvornår: 20. august fra kl. 14.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE