Nyhed

Kultur-clash: Bob Hund optræder i Sveriges mest folkelige underholdningsprogram

Det svenske indie-rockband underholder på programmet Allsång i aften

Det skånske band Bob Hund udgiver nyt album den 16. september, og deres musik er blevet beskrevet som: "hvad du kan forvente, hvis man blandede Pere Ubu og Pixies med lidt Kraftwerk" – en noget særlig blanding, man normalt ikke ville se i folkelige tv-programmer. Det kan man nu alligevel opleve, når Bob Hund skal optræde i Allsång i aften.

Allsång på Skansen er en institution i det svenske musikliv, med 35 år på bagen. Her kombineres fællessang, viser og regulær dansktop-musik med tidens toneklang og store popstjerner som Robyn, men også rock'n'rollere som Soundtrack of Our Lives og mere indie-prægede kunstnere som Jenny Wilson. På forunderlig vis er Allsång en kombination af noget helt og holdent gennem-folkeligt, som samtidig er cool og credible. Conny Nimmersjö – guitarist i Bob Hund har udtalt til svensk tv: ”Vi havde aldrig i vores vildeste fantasi forestillet os, at vores musik skulle føre os til Allsång på Skansen”.

En kombination, der kulminerer når anti-heltene fra Bob Hund giver Allsång det ultimative indie-blåstempel ved deres optræden live i svensk tv i aften. Det sker på SVT 1 kl 20.00. Andre optrædende er blandt andre Lill Babs. Læs hvordan Bob Hunds forberedte sig til programmet her.


I forbindelse med deres næste plade holder Bob Hund en eksklusiv pre-release lytte-session, kun for deres danske fans på Bremen Teater i København den 30. august – små tre uger før albummet rammer gaden. Der vil være Q&A med Carsten Holm som tovholder, og der kan stilles spørgsmål, som vil blive besvaret på skånsk. Yderligere information om arrangementet kan findes her.

Første video fra albummet er "Blommor på Brinnande Fartyg", se den nedenfor.


ANNONCE