Nyhed

Selena Gomez aflyser turné på grund af depression og angst

24-årige Gomez aflyser blandt andet den danske koncert i oktober

Den amerikanske superstjerne Selena Gomez skulle have givet koncert den 15. oktober i Forum, København som en del af sin verdensomspændende “Revival Tour”, men nu udtaler Gomez, at hun holder pause grundet depression og angst, der kommer som følge af den kroniske gigtsygdom lupus.

“Som mange af jer ved, fortalte jeg for omkring et år siden, at jeg har sygdommen lupus, en sygdom, der kan påvirke mennesker på forskellige måder. Jeg har opdaget, at angst, panikanfald og depression kan være bivirkninger af lupus, der i sig selv er en udfordring. Jeg ønsker at være proaktiv og fokusere på mit helbred og min lykke og har besluttet, at den bedste vej frem for mig er at tage mig lidt fri,” sagde Selena Gomez i går i et interview med PEOPLE Magazine.

I dag må Selena Gomez desværre oplyse, at hun aflyser den europæiske del af sin “Rivival Tour”. I en dybtfølt meddelelse til sine fans skriver stjernen: 


“I ved, hvor særlige I er for mig, men jeg er nødt til at slå det fast for at forsikre, at jeg gør alt for mit bedste. Jeg ved, at jeg ikke er alene og ved at dele det her, håber jeg, at andre vil blive opmuntret til adressere deres egne problemer.”

Har du købt billetten til Selena Gomez' koncert den 15. oktober i Forum, København, kan du få billetten refunderet, hvor du har købt den. 

 

ANNONCE